Szabadulj meg a száj környéki ráncoktól

Az anti-aging arcápolás nagyon gyakran a szem környékére koncentrál, pedig az ajkak körüli terület is érintett. Az ajkak elvékonyodásával és a szájra merőleges, mélyebb barázdák megjelenésével pedig talán még hangsúlyosabb is az itteni ráncok bőröregítő hatása, mint az apró szarkalábaknak. Mit tehetsz, hogy a száj környék is megőrizhesse fiatalságát?


A kor előrehaladtával a bőr minősége, megjelenése és struktúrája is megváltozik részben a külső és részben a belső hatásoknak köszönhetően. Hogy ajkaid sokáig megőrizhessék fiatalos megjelenésüket, fontos tisztában lenni az okokkal, hiszen ha egyszerre támadod a problémát több helyről, jobb és tartósabb hatást érhetsz el.

A szájkörnyéki ráncok kialakulásánál előkelő helyen áll a csücsörítő mozdulatokat követelő szívószál használat, a dohányzás és a forró kávé szürcsölése. A gyakori mozdulat során kialakuló ráncok mellett a dohányzás roncsolja a bőrben található kollagént, míg a kávé esetén vízhajtó hatását kell ellensúlyozni. De nem feledkezhetünk meg az UV sugarak negatív hatásáról is, ami a száj környékét sem kíméli. Ezek ellen elsősorban sok folyadékfogyasztással, fényvédő használatával, a csücsörítés visszaszorításával és antioxidánsok fogyasztásával védekezhetsz.

A belső tényezők kérdése már összetettebb és védekezés is speciálisabb megközelítést igényel. Szerencsére egyre több kutató fordul a természetes bőrfiatalítás felé és az invazív (és 3-6 havonta ismétlésre szoruló) megoldások helyett a szelídebb, fájdalommentes utat kínálják. Otthoni ápolással is elérhető a bőr edzése, ami által saját működését serkenthetjük, hogy újra termelje a feszes, tömör és sima bőrhöz szükséges anyagokat. Ezáltal visszaszorítható a kollagénrostok csökkenése, a stressz miatti kollagén és elasztán lebomlása és mimikai ráncok hangsúlyosabbá válása.

A QMS Medicosmetics a bőr folyamatos táplálásával és a saját, természetes folyamatainak serkentésével éri el, hogy visszaforgathasd az idő kerekét. Otthoni ápolással, fájdalom nélkül! Ehhez egy olyan bőrápolási rendszert dolgozott ki, ami egymásra épülve, fokról-fokra építi fel a kívánt hatást és bár már az első alkalom után is látványos, a tartós és mélyre ható változás hosszú távon érvényesül igazán!

Az otthoni ápolási rutin kihagyhatatlan lépései:

  • tisztítás (ezáltal jobban felszívódnak a hatóanyagok)
  • hámlasztás (segíti az új sejtek termelődését, a támasztó szövetek felépülését, a saját kollagén és hialuronsav termelődést és csökkenti a pigmentációs zavarokat)
  • kollagénbevitel (rugalmasabbá teszi a bőrt és segíti a regenerációt)
  • hialuronsav bevitel (megköti a nedvességet, ezáltal teltebb és feszesebb lesz a bőrkép)
  • ajak környék ápoló (speciális hatóanyagaival hidratál, simít, feltölti a bőrt és rugalmasabbá teszi az ajkak területét)
  • száj körüli arcmasszázs (felpezsdíti a vérkeringést, nyirokkeringést, rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt és az izmokat, valamint növeli azok oxigénellátását)

A QMS ajak ápoló széruma (Lip Line Corrector Lip Serum) egy azonnal felszívódó, könnyű készítmény, amit még a kollagén felvitele előtt érdemes az ajkakra és a környékére felvinni, reggel és este. A lifting masszázzsal egybekötve kiváló eredményeket érhetsz el a száj fölötti mély ráncok csökkentésében és a szájzug apró ráncaival is leszámolhatsz. Sőt, még az ajkak kontúrja is javul, és lassul az elvékonyodás mértéke, de nem lesznek tőle egy csapásra dús ajkaid. Főleg, ha még fiatalon sem voltak. 

Viszont a többféle hialuronsavnak köszönhetően tapasztalod majd a felső és mélyebb bőrrétegek hidratáltságát, és ahogy felpezsdül a szervezet saját hialuronsav termelése és hatékonysága, úgy válik egyre feszesebbé és teltebbé a terület.  Az édesmandula olaj segít, hogy ezt a nedvességet a bőr ne veszítse el könnyen, így a hatás tartós maradjon. A szója és yamgyökér fitoszterolok javítják a bőr rugalmasságát, a wakame alga kivonatban található magas C-vitamin tartalom pedig a kollagén termelés fokozásával járul hozzá a ránctalanabb, erősebb és rugalmasabb bőrhöz!

Ha téged is zavar az ajkak körüli ráncosodás, de nem akarsz invazív terápiához fordulni, akkor próbáld ki a QMS Medicosmetics tudományos megközelítését, és éleszd fel szervezeted saját regeneráló hatását, amit támogass meg a Lip Line Corrector értékes, aktív összetevőivel. Ezáltal visszanyerheted ajkaid szépségét és újra öröm lesz a sminkelés is!