A fényvédők az anti-aging legújabb fegyverei

A káros UV sugarak hőfoktól és évszaktól függetlenül bombázzák a bőrödet, ami idővel komoly problémákat okoz majd, de nyáron különösen fontos a folyamatos védelem. Az idő előtti bőröregedés okai között előkelő helyen találjuk a napsugárzás okozta károkat, ezért nem lehet elég korán kezdeni a bőrvédelmet!


A káros sugarak okozta bőrkárokat egyre többen veszik komolyan, nagyon helyesen, így évről-évre nő a fényvédőket használók száma. Még mindig vannak azonban, akik csak legyintenek, elfelejtik vagy nem veszik elég komolyan az UV sugarakban rejlő veszélyt. Ennek egyik oka, hogy a káros sugarak romboló hatása nem jelentkezik azonnal, gyakran évekig vagy évtizedekig tart, míg szabad szemmel is láthatóvá válik a probléma. Te azonban ne csak a szemednek higgy! Bízz a tudósokban, tegyél egy szívességet a jövőbeni énednek és vértezd fel őt a későbbi bőrproblémák ellen!

A QMS Medicsosmetics évek óta elkötelezett híve a bőregészség visszaállításának és megóvásának, így a fényvédelemnek is. A Cellular Sun Shield megalkotásával egy olyan pajzsot adnak a kezedbe, ami védi és egyben ápolja is a bőrödet. Az 50 faktoros krém tökéletesen illeszkedik a termékcsalád anti-aging profiljába, mert megelőzi a bőröregedés jeleinek idő előtti megjelenését és a már meglévő ráncok, foltok elmélyülését. 

Az innovatív formula hatékonyan véd az UVA és az UVB sugarak ellen is, megakadályozza a leégés következtében kialakuló bőrártalmakat, amelyek gyakran csak évek múltán jelentkeznének. Nem érdemes tehát abba a tévhitbe ringatnod magad, hogy ha egy-egy lepirulás után nincs következménye a leégésnek, akkor az mindig így is marad. A bőr mélyebb rétegeinek sérülései idővel sajnos óhatatlanul a felszínre törnek, hiszen roncsolódnak a kollagén rostok, ezáltal romlik a bőr tartószerkezete és akkor már nehezebb lesz megküzdened a ráncosodással, a mély barázdákkal és az egyéb nem kívánatos következményekkel. 

Vértezd hát fel magad a káros napsugarak ellen ezzel a finom illatú készítménnyel, hogy sokáig megőrizhesd bőröd fiatalságát és (sz)épségét!

  KOSÁRBA TESZEM
  CELLULAR SUN SHIELD

Cs. Barbara

"A vőlegényem a Maldív-szigetekre szervezte a nászutunkat. Az arcomat ezzel a fényvédővel kentem, és míg a hófehér arcomnak semmi baja nem lett, a testem több helyen megégett egy szintén magas faktorú, másik márkájú fényvédő használata mellett. Azóta csak ezt a fényvédőt viszem mindenhová."