Télen se feledkezz meg a fényvédelemről

Kezdi megmutatni erejét a tél, jönnek a fagyos szelek, a mínuszok és a havazás is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a fényvédelemről. Sőt! A káros UV sugarak hőfoktól és évszaktól függetlenül bombázzák a bőrödet, ami idővel komoly problémákat okoz majd.


A káros sugarak okozta bőrkárokat egyre többen veszik komolyan, nagyon helyesen, így évről-évre nő a fényvédőket használók száma. Még mindig vannak azonban, akik csak legyintenek, elfelejtik vagy nem veszik elég komolyan az UV sugarakban rejlő veszélyt. Ennek egyik oka, hogy a káros sugarak romboló hatása nem jelentkezik azonnal, gyakran évekig vagy évtizedekig tart, míg szabad szemmel is láthatóvá válik a probléma. Te azonban ne csak a szemednek higgy! Bízz a tudósokban, tegyél egy szívességet a jövőbeni énednek és vértezd fel őt a későbbi bőrproblémák ellen!

A QMS Medicsosmetics évek óta elkötelezett híve a bőregészség visszaállításának és megóvásának, így a fényvédelemnek is. Szeretnénk felhívni a figyelmet a téli fényvédelem fontosságára is, ezért most egy különleges ajándékot hoztunk: vásárolj három lakossági kiszerelésű kozmetikumot január 17-e éjfélig és mi ajándékba adunk 10 % kedvezményt, egy kemény fedelű neszesszert és egy 50 faktoros Cellular Sun Protectiont.

A kedvezmény a számla kiállításakor kerül levonásra a végösszegből. Az akció az ajándékkészlet erejéig tart.