Próbálj ki 12 luxus anti-aging terméket kettő áráért

Ahogy idősebbé válunk, úgy változik bőrünk minősége, állapota is, így egy idő után óhatatlanul lecserélődnek a tini kozmetikumok az anti-aging termékekre. Csakhogy új kozmetikumot választani nagyban bizalmi kérdés. Mit tegyünk hát? Kire hallgassunk?


A kozmetikai ipar egyre több szérumot, kapszulát, krémet és habot ont magából, amelyek között kiigazodni - finoman szólva - nem egyszerű. Válasszunk a csomagolás alapján? Az összetevőket böngészve? Vagy hallgassunk a kozmetikusunkra, netán egy ismert influenszerre? A tudatos döntéshez a legjobb, ha minden oldalról megvizsgáljuk a kérdést, majd jöhet a puding próbája. Az evés!

Az elegáns csomagolás nagy plusz, de a színek és formák helyett inkább koncentráljuk arra, hogy használat szempontjából mennyire könnyű kinyerni a készítményt a tartójából. A legjobban a pumpás kiszerelés szolgálja az egyszerű adagolást és használatot, ráadásul védi a készítményt az oxidációtól is ez a fajta zárt csomagolás. A QMS Medicosmetics termékei nemcsak gyönyörűek, de ebből a szempontból is jól vizsgáznak. Így sokáig eltarthatóak. Már ha kibírod, hogy ne használd ezeket az illatod, finom krémeket, szérumokat!

Az összetevőik orvosi tisztaságú alapanyagok, melyek könnyen felszívódnak, ezért nem hagynak zsíros, kellemetlen érzetet a bőrön. Még az erősen hidratáló kézkrém sem. Az összetevők ráadásul úgy vannak előkészítve, hogy azok ténylegesen be tudjanak jutni a bőr mélyebb rétegeibe, ezért nem csak a felszínen érnek el ideiglenes hatást. Nem, ezek a bőr mélyén segítik az egészséges és fiatalos bőrszerkezet megújulását, ami hosszú ideig érezhető hatást nyújt!

Az egyszerű, letisztult, végtelenül precíz és innovatív kozmetikai család évek óta az anti-aging kozmetikumok dobogóján áll, amelyről a rengeteg elégedett vásárló és a meggyőző klinikai tesztek mellett a szakmai díjai is hitelesen mesélnek.

Ha szeretnéd te is kipróbálni ezt a különleges anti-aging családot, most a 12 lépéses csomagnak köszönhetően könnyen megteheted. A gyönyörű - ajándéknak is látványos - csomagolású szett 12 QMS terméket tartalmaz, melyekkel fiatalossá, egészségessé, hidratálttá és rugalmassá változtathatod arcbőrödet.

A szettet most két lakossági kiszerelésű termék (Lip Line Corrector Lip Serum - hatékony szájránckrém a száj körüli mély ráncokra, Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum - Védőpajzs hatású szemkörnyék ápoló szérum) áráért hazaviheted, így tulajdonképpen a másik 10, utazó méretű, terméket ajándékba kapod.

A több hétig elegendő kozmetikumot tartalmazó csomag segítségével megismerkedhetsz új termékekkel. Kipróbálhatod a többször a világ legjobb spa kozmetikumának választott brandet és a szett tartalma elég arra, hogy pár hét után a saját bőrödön tapasztald milyen meggyőző egy piacvezető termék hatása.

Próbáld ki a QMS Medicosmetics termékeit és látni, tapintani, érezni fogod a különbséget!