Különleges bbq fűszerkeverékek minden alkalomra

A lassan, omlóssá váló ízletes húsok grillezése itthon is egyre több rajongót szerez magának. A BBQ éttermek és burgerezők mellett a kiegészítők és fűszerek piaca is egyre szélesebb, így otthon te is elkészítheted az illatos, porhanyós és ízletes fogásokat! Ebben segít egy magyar bbq fűszerkeverék család!


A JD's BBQ egy fiatal, 2018-ban alakult vállalkozás, ami a grillezést és a fűszerezést emeli magasabb szintre. Az izgalmas ízösszeállítások magas minőségű alapanyagokból készülnek és több évtizedes fűszeres tapasztalat sűrűsödik egy-egy dobozban.

A bbq ételek és aromák iránti végtelen rajongás adta az ötletet az egyedi és azonnal sikert aratű keverékek létrehozásához. A dobozos és visszazárható tasakos kiszerelések egyaránt őrzik a sokoldalú aromák esszenciáját, hogy hosszú ideig alkothass velük ízletes költeményeket!

A klasszikus vonalú "alapízek" mellett egészen izgalmas párosításokat is találhatsz, így ha szeretsz kísérletezni a grillen, akkor mindenképpen vess egy pillantást a kínálatra. Van itt fűszeres kávé keverék, amiben a bors ereje a kávé fanyarságával alkot harmóniát és marha oldalasból, szegyből egy különleges fogást hoz létre.

Önmagában vagy a chilis-kakaós fűszerkeverékkel együtt is használhatod, ha nem félsz a komplex ízektől. Ez a kesernyés, csípős, édes és sós ízeket is felvonultató különlegesség sötét kérget és fantasztikus ízeket képez. Sertéshez és marhához egyaránt ajánlható!

Szárnyasokhoz pedig ott az édes összeállítás, ami kivételesen édes, karamelles kérget képez a lassan sülő húsok felszínén.

Az izgalmas összeállítások mindegyike ízfokozó, tartósítószer és adalékanyag mentes!