Fergeteges hangulat az ország egyik legnagyobb grillfesztiválján

Hagyományosan évente két alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb grillfesztiválját Ürömön a SpaTrend masszázsmedence és grill bemutatótermének udvarán. Az őszi grillfesztivál idén Grill Forradalom fantázianéven várta a látogatókat október 22-én.


Hatalmas érdeklődés övezte a SpaTrend őszi grillfesztiválját október 22-én, ami nem csoda, a grillezés ugyanis évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. A jobbnál-jobb grill és BBQ éttermek, street food árusok és természetesen a közösségi médiában terjedő étvágygerjesztő ételfotók mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a hazai enni és főzni szerető közönség is megpróbálkozzon otthonában a grillezéssel, nem is akárhogyan!

A grillfesztivál közönsége is egyre tudatosabb mind a választott grillsütő minőségét, az ételkészítési eljárásokat, a fűszerezést, mind a grill kiegészítők megválasztását tekintve. A látogatók keresték az újdonságokat, volt, aki második, sőt harmadik grillsütőt választott, vagy épp a már meglévő grill fejlesztését tűzte ki célul látogatása során.

Újdonságokból pedig ezúttal sem volt hiány a SpaTrend Grill Forradalmon. Itt mutatkozott be először a világon az Alfa Forni kis súlyú mobil pizzakemencéje, az Alfa Forni Portable, méghozzá Gianni Annoni és a Mák Tamás, a Trattoria Pomo D'oro étterem pizzamestere tolmácsolásában.

A nap másik sztárvendége Ruben E. Maislos argentin séf, a Meatcurator alapítója volt, aki hamisítatlan argentin steakekkel vette le a lábáról a közönséget.

Nem csak húsok, hanem vegetáriánus ételek is szép számmal kerültek le a grillsütőkről, így a közönség valóban teljes képet kapott arról, hogy miként variálhatók egymással a Broil King gázos grilljei a hagyományos kamadó típusú Kamado Joe és Kamado Chef grillekkel úgy, hogy számos vendéget egy teljes menüsorral kápráztassanak el.

A fogások elkészítéséhez természetesen némi szakértelem sem árt, és ebben mutatkozik meg a SpaTrend Grill Forradalom különlegessége, itt ugyanis nem csak nézelődni, kóstolni, hanem tanulni is lehet. Hasznos kezdő és haladó tippeket sajátíthattak el a látogatók.

Aki pedig még tovább szeretné fejleszteni a tudását, és úgy érzi, egy nap nem elegendő a grill trükkök elsajátítására, annak a SpaTrend izgalmas programlehetőségekkel szolgál: a cég saját grilliskolája, a H2G (How to Grll) egész éveben grill kurzusokkal várja a kültéri sütés szerelmeseit. Legközelebb november 4-én „Vadak és halak a grillen” tematikával.