- írta: Peitli Csilla
Az íz és a hagyomány praktikus tovább örökítése
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.22
A grillezés több ezer éves hagyományainak legjavát forrassza egybe a Kamado Chef kerámiagrill, ami segít, hogy egy belvárosi erkélyen is a nyílt lángú sütés mesterévé válj. Kompakt megjelenés, szerény méret és hatalmas tudás ötvöződik ebben a kiváló minőségű grillben.
A grillezés több ezer éves hagyományainak legjavát forrassza egybe a Kamado Chef kerámiagrill, ami segít, hogy egy belvárosi erkélyen is a nyílt lángú sütés mesterévé válj. Kompakt megjelenés, szerény méret és hatalmas tudás ötvöződik ebben a kiváló minőségű grillben.
A tojásdad alakú grillező kifejezetten alkalmas kis helyeken való sütésre. A méretén kívül a zárt rendszerben dolgozó grill felépítése is biztonságossá teszi a vele való dolgozást. A kerámiaburok kiváló hőtartása bent tartja a tűz tomboló erejét, a grill külseje ezzel szemben nem melegszik, így minimálisra csökken a sérülések esélye.
A Kamado Chef ugyan alkalmas tető nélküli sütésre, a grill akkor hozza a legjobbját hőkeringetés és hőtartás szempontjából, ha a tető csukva van a grillezés alatt. Ilyenkor már egészen kevés faszénnel is állandó – a húst minden oldalról egyformán érő – hőmérsékletet tudsz generálni a grill belsejében hosszú időre. A BBQ sütésre és füstölésra kifejezetten alkalmas grill két lehajtható fapolccal érkezik, amelyek a pakolásnál jelentenek segítséget, hogy egyéb rakodófelület nélkül is teljes értékű minikonyhát hozhass létre a kertben, a teraszon vagy az erkélyen.
A kamado működéséről és hagyományairól itt és itt olvashatsz.