- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Cilantro pesztó
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.20
Tésztákhoz és a grillezett húsokhoz is illik ez az élén zöld színű pesztó, amelyben a fokhagyma mellett a koriander zöldje és a dió kapja a főszerepet. Gyorsan és akár előre is elkészíthető, hűtőben sokáig eláll. Friss íze miatt jó választás tavaszi és nyári grillpartikhoz.
Tésztákhoz és a grillezett húsokhoz is illik ez az élén zöld színű pesztó, amelyben a fokhagyma mellett a koriander zöldje és a dió kapja a főszerepet. Gyorsan és akár előre is elkészíthető, hűtőben sokáig eláll. Friss íze miatt jó választás tavaszi és nyári grillpartikhoz.
A cilantro levelet, a fokhagymát és a diót helyed bele egy aprítóba. Egészen finomra kell vágni a darabokat.
Add hozzá a keverékhez a citrom levét is, és dolgozd össze az egészet, még mindig az aprítóban.
Ekkor jöhet bele az olívaolaj, amit alaposan dolgozz bele.
Jó tanácsokért és a recept folytatásáért, kattints ide.