Instant terasz a Renson árnyékolóval

A Renson árnyékoló sokkal több, mint egy napfényt kizáró használati eszköz, egy instant teraszt nyerhetsz általa fényszűréssel, esővédelemmel, világítással és szélfogóval!


A Renson Algrave Spa egy prémium terasz árnyékoló, ami teljes mértékben képes helyettesíteni egy  terasz tetőszerkezetét, sőt, még annál is többre képes. A szerkezet tetején ugyanis nem hagyományos fedés kapott helyett, hanem mozgatható lamellák, amelyeket egy távirányító segítségével mozgathatsz.

Így tehát egy igény szerint nyitható és zárható tetőt kapsz, amivel ugyanolyan könnyen élvezheted a naplemente simogató sugarait, mint a hűvös árnyékot a perzselő nyári napokon.

A Renson Algrave saját belső világítással rendelkezik. Egyenletes, kellemes, szórt fényével képes meghitt hangulatot teremteni az estében, ideális helyszínné változtatva a kertet romantikus vacsorákhoz.

A szerkezet vízelvezetése is megoldott, ami az alumínium vázban rejtve került kialakításra, hogy ne zavarja a légies összképet. Az alapvetően nyitott árnyékolóra oldalsó árnyékolókat is feltehetsz, hogy védjenek az alacsony napsugaraktól és az erős széltől.

Ezzel a különleges árnyékolóval egy komplett teraszt telepíthetsz a kertedbe, anélkül, hogy hosszasan kellene építkezned. Gyors és hatékony megoldás, ha szeretnél egy saját, csendes, nyáron is kellemes zugot leválasztani a kertedből!