Zöld tojás grill helyett fekete

2022 egyik slágere a kiváló ár-érték arányú The Bastard grillsütő, mely új fejezetet nyit mindazok számára, akik egy páratlan minőségű kerámiagrillre vágynak megfizethető áron.  A Bastard grillek az autentikus BBQ ízek és a holland design találkozásából születtek, és mind minőségben, mind anyaghasználatban felveszik a versenyt a legnépszerűbb világmárkákkal is.


A Bastard a tiszta holland designja egyszerre nagyszerű és funkcionális, így tulajdonosa egy olyan sütővel lesz gazdagabb, ami terasza éke és legjobb társa lesz a BBQ fogások elkészítésében.

A The Bastard a legjobb minőségű anyagokból készült grillsütő. Speciális korderit kerámia anyaga ellenáll a magas hőmérsékletnek, melynek szabályozhatóságát a belső kerámia felület teszi lehetővé.

A Bastardban minden sütési technikát ki lehet próbálni, alkalmas direkt és indirekt sütésre, füstölésre egytálételek, zöldségek és péksütemények készítésére is.

2022 újdonsága a többszintű sütőtér, egy olyan moduláris, multifunkcionális rostélytartó állvány, mellyel a Bastard egy igazán sokoldalú grillé alakítható. Segítségével egy időben készülhet a grillen egy teljes menü, így a direkt és indirekt sütéshez sütési zónák alakíthatók ki.

A The Bastard grilleket rengetegféle kiegészítővel tehetjük teljessé, így bővítve a grillen elkészíthető fogások tárházát. A levesekhez és ragukhoz különféle méretben választható a sütőhöz öntöttvas lábas, füstöléshez hidegfüst generátor készlet, valamint kedvenc pizzánk elkészítéséhez pizzakemencévé is alakítható ez a sokoldalú grill.

Hidegben és meleg időben, esőben és napsütésben a The Bastard grill csak arra vár, hogy ontsa magából a finomabbnál finomabb grill húsokat, zöldségeket, a fantasztikus tengeri fogásokat, vagy a vékony tésztás pizzákat.