4000 háztartásba vitt masszázsmedencét a 20 éves cég

Idén ünnepli 20 éves évfordulóját a SpaTrend Kft., amely két évtizede viszi a hírét és örömét a kültér wellnessnek a hazai felhasználókhoz. A jakuzzizás és a kerti kikapcsolódás pozitív élettani hatásairól azóta már több, mint 4000 családot sikerült meggyőzniük, akik boldog jakuzzi tulajdonosként hódolnak a hidromasszázs élményének. A 2003-ban induló apró cég ma már több bemutatóteremmel és nemzetközi szakmai elismerésekkel a háta mögött folytatja munkáját vagyis osztja meg a wellness iránti szeretetét az érdeklődőkkel!


A kezdetben szó szerinti garázsvállalkozásnak eleinte a szakmai elhivatottságon kívül csak lelkesedése volt, ez azonban elég volt ahhoz, hogy az itthon éppen kibontakozóban lévő wellness láz iránt érdeklődőket meg tudják győzni a minden napos jakuzzizás egészségügyi előnyeiről. A stresszoldás, az izomlazítás és az alvásminőség javulása csak pár azon pozitívumok közül, amelyekkel a hidromasszázs kecsegtet. A kiváló minőségű, négy évszakos jakuzzukat forgalmazó cég nem csak értékesíti a prémium kategóriás gépeket, de az üzemeltetéshez, a vízkezeléshez és az élvezetéhez is átadják mindazt a tudást és tapasztalatot, amire az évek alatt szert tettek. A cég növekedése annyira látványos volt, hogy 2007-ben kinőtték a garázst és egy igényesen berendezett, tágas bemutatóterembe költözött át a cég. Ezzel a jakuzzizás életérzését is jobban át tudták adni.

Az értékesítés mellett azonban mindig fontos cél volt a cég számára, hogy megismertessék az embereket a jakuzzik előnyeivel, a minőségi pihenés fontosságával, hogy ne csak egy luxus terméket lássanak benne, hanem egy segédeszközt, ami jobbá teszi az egészséget, a szociális életet és az életminőséget is. Ezért 2010-ben elindították a SpaTrend életmód magazint, ami eleinte nyomtatott formában jelent meg, majd az internet előretörésével átköltözött az online térbe.

2013-ben egy országos Road Show keretében nemcsak a képeket és információkat, hanem a medencéket is elvitték az embereknek. Az első magyar utazó masszázsmedence kiállításon a legjobb jakuzzikkal találkozhattak Debrecenben, Ürömön, Veszprémben, Kecskeméten, Győrben Nyíregyházán és Sopronban is az érdeklődők. 2018-ban pedig eljött az a pillanat is, amikor már nemcsak a medencékkel, de a jakuzzizás élményével is közelebbről is megismerkedhetnek a reménybeli vásárlók. Az ürömi bemutatóteremben (amihez azóta már a MaxCity is csatlakozott) egy privát wellness helyiséget hoztak létre, melyben a kipróbálhatók a legjobb jakuzzi modellek.

A cég odaadó munkáját 2015-ben, 2016-ban és 2019-ben is nemzetközi díjjal jutalmazták, amely bizonyítottak, hogy nemcsak a hazai, de a világpiacon is kimagasló minőséget képvisel a cég hozzáállása az ügyfelek kiszolgálásához és a márka képviselethez. A kezdetek óta a legjobbra törekvő SpaTrendet a járvány miatti lezárások sem zökkentették ki a kerékvágásból. Sőt! Kiemelten fontosnak tartották, hogy az otthonokba ragadt emberek számára segítsenek megteremteni az otthoni pihenés és nyaralás lehetőségét, ezért az évek óta megrendezett SpaTrend Expo jakuzzi kiállítás és vásárt sem mondták le, hanem áthelyezték az online térbe. Az előadásokkal, sztárvendégekkel, ötletekkel és nagy kedvezményekkel segítettek, hogy a wellness iránt érdeklődők kialakíthassanak (legalább) egy kis pihenő sarkot otthonukba!

A járványhelyzet szerencsére elcsitult, de a minőségi pihenésre, a kütyümentes kikapcsolódásra és meleg víz lazító erejére ma is ugyanolyan nagy szüksége lenne az embereknek. Ha érdekel a wellness és ráég óta szeretnél egy saját luxus paradicsomot létre hozni az otthonodban, akkor a SpaTrendre számíthatsz. A 20 éves tapasztalattal, több mint 4000 masszázsmedence eladással és 24.000 ügyféllel a hátuk mögött hatékony segítséget nyújtanak a termékkiválasztástól a telepítésig!