Grilloktatás mesterfokon, nemzetközi grillmestertől

Ha szeretsz grillezni vagy örömet szereznél egy grillező ismerősödnek, akkor egy különleges programot ajánlok a figyelmedbe. Szeptember végén egy nemzetközileg is elismert grillmester érkezik hazánkba, aki grilloktatást tart az érdeklődők számára. RUBÉN E. MAISLOS nemcsak elméletben készít fel a grillezésre, hanem a gyakorlatot is megmutatja, hiszen az oktatáson együtt készítitek el a fogásokat. A kis csoportos főzőtanfolyam két tematikában is indul!


RUBÉN E. MAISLOS vagyis a MEATCURATOR a Broil King hivatalos grillmestere, akik a hazai közönségnek Instagrammról és Youtube videókból lehet elsősorban ismerős. A Magyarországra érkező sztárséf nemcsak tudását, de grillfelszerelését is magával hozza és két nap, kétféle tematikában tart grilles főzőtanfolyamot.

A MASTERCLASS oktatások

szept 22. ( péntek ) 10:00-14:00-ig - Grilling Masterclass - Hot & Fast

szept 22. ( péntek ) 17:00-21:00-ig - Smoker Masterclass - Low & Slow

szept 24. ( vasárnap ) 10:00-14:00-ig - Grilling Masterclass - Hot & Fast

szept 24. ( vasárnap ) 17:00-21:00-ig - Smoker Masterclass - Low & Slow

A pénteken és vasárnap délelőtt egy rövid elméleti rész után (a grillek működéséről, karbantartásáról, húselőkészítésről és biztonságról) jön  fő attrakció, vagyis a grilltechnikák bemutatása különféle recepteken keresztül. A húsok mellett (marha, sertés, bárány, csirke) fontos szerepet kapnak a tenger gyümölcsei, a különféle szószok és a zöldségek, hogy biztosan mindenki találjon a kedvére való fogást.

A délutáni programokon a BBQ ételek készítése és a smokerek használata kerül előtérbe és az ételek is a lassú sütés technikájával készülnek majd. Az alapanyagok hasonlóak, de a receptek eltérőek, úgyhogy ha szeretnél mindkét alkalommal ott lenni az tanfolyamon, nem kell ismétléstől tartanod.

A hely befogadóképességének végessége miatt a jegyek korlátozott számban kaphatóak! Csapj le már most, és biztosítsd be helyedet a tanfolyamon!

A masterclass időtartalma 4 óra, és az ár tartalmazza az oktatást, az elkészített ételek elfogyasztását, valamint az üdítőket és egy pohár Welcome drink-et. Kényelmes ruházatban, jó hangulatban érkezz és a nyitottságon és tudásszomjon kívül nem kell mást hoznod magaddal! Mindenről a tanfolyam szervezője gondoskodik, akik a profi grillekkel várnak, hogy a gyakorlatban is kipróbálhasd a tanultakat.

Találkozhatsz faszenes Kamado Joe grillekkel, Broil King Keg valamint Broil King gázgrillekkel!

Ha érdekel a grillezés és szívesen bővítenéd a repertoárodat vagy ismersz valaki, aki többet is megtudna a grillezés, BBQ és smoker technikákról, akkor itt a kiváló lehetőség, hogy egy nemzetközi szaktekintélytől lessétek el a fogásokat! A tanfolyamokról és a jegyekről ide kattintva tudhatsz meg többet!