Tahiti hangulat a kertben- ismerje meg a Tahitian masszázsmedencét

Elkezdődött a SpaTrend Expo Live- amolyan bemelegítés az év egyik legnagyobb otthoni wellness kiállítására, a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra! Szalay Ádám ismert televíziós műsorvezető és a SpaTrend tulajdonosa, Vezse Roland élő bejelentkezések alkalmával vezetik be a kerttulajdonosokat az otthoni wellness varázslatos világába azért, hogy a május 6-án kezdődő jakuzzi kiállításra már konkrét tervekkel és elképzelésekkel érkezzenek a kerti pezsgőfürdőzésre vágyók. Ma a Tahiti szigetvilágról elnevezett Caldera Tahitian jakuzzit ismerhetik meg az otthoni relaxációt keresők.  


Méret és kapacitás:

A Caldera Tahitian egy közepes méretű jakuzzi, melyben akár hat személy is kényelmesen elfér. Kompakt méretének köszönhetően a legtöbb teraszra tökéletesen illik, így nagyszerű választás azok számára, akik jakuzzit szeretnének választani, de nem áll rendelkezésre sok hely a teraszon. Kisebb mérete ellenére a Tahitian jakuzziban bőven van hely mindenki számára a kényelmes fürdőzéshez és relaxációhoz.  

A Caldera Tahitian jakuzzit a kényelmet és a stílust szem előtt tartva tervezték. Ergonomikus beülőkkel rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a test vonalához, maximális kényelmet és megtámasztást biztosítva. A jakuzzi számos fúvókával rendelkezik, amelyek személyre szabott masszázsélményt nyújtanak.

Ismerje meg a Tahitian jakuzzit Szalay Ádám és Vezse Roland SpaTrend Expo Live videójából:

Energiahatékonyság:

A Caldera Tahitian masszázsmedence energiatakarékos és környezetbarát is. Egyedülálló FiberCor szigeteléssel rendelkezik, amely segít megtartani a hőt és csökkenti az energiafelhasználást. Ezen kívül ez a jakuzzi energiatakarékos keringető szivattyúval rendelkezik, amely folyamatos működés mellett tartja tisztán a vizet anélkül, hogy sok energiát fogyasztana.

Egyszerű használat:

A Caldera Tahitian könnyen használható és karbantartható. Egyszerű vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízhőmérséklet, a fúvókák beállítását. A jakuzzihoz különféle kiegészítők is rendelhetők, például tetőemelő és lépcső, amelyek megkönnyítik a jakuzzi használatát.

Várja Önt a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár!

Ha szívesen nézné meg élőben is a Caldera Tahitian jakuzzit, látogasson el a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra május 6-tól, ahol szakértői segítség, terasztervezési tanácsadás, és a jakuzzik mellett kerti bútorok és grillsütők sokasága várja! A Caldera Tahitian masszázsmedence exkluzív bemutatóterme a SpaTrend MaxCity!