Éjjeli vásárlási akció angi-aging termékekre

A megfelelő bőrápolási rutin követése évekkel kitolhatja a bőröregedés látható jeleinek megjelenését, egészségesen és erősen tartja a bőrt, ezért fontos, hogy szinte rutinszerűen, már-már gondolkodás nélkül végezzük őket. A hangsúly ugyanis ilyenkor is a rendszerességen van. A kifogyó anti-aging termékeidet most kedvezményes áron pótolhatod egy különleges, éjjeli akciónak köszönhetően.


A világhírű QMS Medicosmetics termékeit most egy egyedi akciónak köszönhetően 20 %-kal olcsóbban megvásárolhatod a SpaTrend Beauty Night Shopping eseményén. Az akció, ahogy a neve is utal rá, augusztus 8-án este hat órakor indul és másnap reggel 10 óráig tart. Minden ebben az időszakban leadott rendelésedet a csökkentett áron viheted haza, hogy beépítsd őket a bőrápolási rutinodba. 

A bőrön át is felszívódó kollagénszérumáról, otthon is használható gyümölcssavas hámlasztójáról és magas hatóanyagtartalmú, anti-aging készítményeiről híres QMS termékek évtizedek óta adják vissza, természetes, fájdalommentes módon az idősödő bőrök fiatalságát. Élj te is lehetősséggel és vásárold meg kedvenceidet vagy próbálj ki az újdonságok közül néhányat.

A bőr fiatalságát, feszességét és egészségét visszaadó termékek akkor a leghatásosabbak, ha azokat rendszerese és rendszerben használod, hogy a hatóanyagok egymásra épülve fejthessék ki maximális hatásukat. Ha tanács vagy útmutatóra van szükséged, bátran keresd fel a SpaTrend Beauty oldalát, ahol szakszerű segítséget kaphatsz a termékkiválasztásban!