Minőségi padlóburkolat a gondtalan otthonért

A Parador több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a melegburkolatok gyártásában, és a hagyományos magas minőség mellett még ma is nagy fókuszt kap a folyamatos innováció és az exkluzív stílust teremtő dizájn készítése. A széles választékkal rendelkező cég tartós, különleges  stílusos melegburkolatai otthont teremtenek bármilyen helyiségből! Még a vizes helyiségekből is!


Saját tervezőcsapatának köszönhetően a Parador mindig a trendek előtt jár, és elégedett vásárlók, neves díjak tömkelege jelzi, hogy az egyszerűen telepíthető megoldások könnyen párosíthatóak az időtállósággal és játékossággal. A változatos felületkiképzéssel és színhatással rendelkező burkolatok mellett, olyan különlegességek is megtalálhatóak a kínálatukban, mint az eltérő panelméretekből, egyedileg összeállítható szobabelső.

Talajra, falra és plafonra is helyezhető burkolatok nagy szín- és mintaváltozatban elérhető. A laminált padló, a készparketta és a vinyl mellett pedig a legújabb fejlesztés, a Modular One burkolat is elérhető. A klikkes rendszerrel ellátott meleg burkolat egyik legnagyobb újdonsága, hogy nemcsak élethű fa parketta hatású kialakításban, hanem kőhatású változatban is kapható. A felületkiképzésükben, színükben és mintájukban is tökéletesen csempére emlékeztető burkolat a látszat ellenére melegburkolat, annak minden előnyével. Sőt, a Parador padlókra jellemző nedvességtűrése is egészen kiváló, ezért vizes helyiségekbe is bátran letehető. Még a szélek is kaptak impregnálást, ezért az illesztéseknél sem folyhat be a víz a padlószerkezetbe.

A Parador burkolatokat padlófűtésre is teheted, a parafarétegnek köszönhetően elnyeli a lépések zaját, tehát tetőtérbe is ideális és magas kopásállósága miatt kisgyerekek, kamaszok, buliszeretők és bérlők számára is kiváló megoldást nyújtanak. A német cég a legkiválóbb minőségre esküszik, amely mind a technológia, mind az alapanyagok terén könnyen tetten érhető a padlócsaládnál. Ezek a lapok gondos válogatáson és gyártáson mentek át, aminek eredményeként tartósak, ellenállóak, szépek és egyedi megjelenésükkel stílust visznek  a falak közé.

Ha te is csak a legjobbal éred be és olyan burkolatot keresel, amivel kicsinosíthatod otthonodat, akkor feltétlenól látogass el a MaxCity-ben található Parador Parketta Stúdióba. Itt hatalmas területen (140 m2) vár a kínálatot bemutató sétálóutca. A lerakott lapokat a saját szemeddel és kezeddel vizsgálhatod meg, így első kézből győződhetsz meg a termékek magas minőségéről, egyedi kiképzési felületükről, tartósságukról és víztaszításukról. Ha tehát olyan melegburkolatot keresel, amelynek sikerült a kiküszöbölni a fapadlók sérülékeny pontjait, miközben az érzetet, a látványt és a tapintást megtartotta, akkor csapj el a Parador parkettára!