-
Édes-erős grillezett lazac
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.12
A lazac nyersen, füstölve és grillezve is igazi kulináris kaland. Ez a fűszeres és feketére sütött változat is megér egy próbát. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
3 trükk, hogy ne ragadjon le a hal a grillezésnél
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.12
A halak sülés közben annyira felpuhulnak, egy leragadás során szinte lehetetlen egyben felszedni az ételt. Így sokkal nehezebb vele dolgozni és a látványból is sokat veszít. Hogy ez ne történjen ...
Bővebben
Cimkék: grill, halak, praktikák
-
Ülve vagy állva szaunázzunk?
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.12
A közösségi szaunákban gyakran nem mi választunk, oda és úgy foglalunk helyet, ahogy arra lehetőségünk van. A saját otthoni szaunában viszont már eldönthetjük milyen testhelyzetben élvezzük a meleget. Van jobb ...
Bővebben
Cimkék: szauna, viselkedés
-
Oxigénes arckezelés ellensúlyozza a városi levegő hatását
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.12
Szervezetünknek szüksége van az oxigénre a tökéletes működéshez, de a szmogos városi levegő megannyi szennyeződésével a legkevésbé sem felemelő. Egy hosszú erdei séta már sokat tehet a bőr egészségéért, de ...
Bővebben
Cimkék: qms, oxigén, bőrápolás
-
Grillezett zöldbab
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.11
Egyszerű zöld köret, ami húsok és sajtok mellé is jó páros. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Hozza előrébb a tavaszt teraszmelegítővel
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.11
Február végére gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki már alig várja a tavaszt, a jó időt és kertben eltöltött felhőtlen órákat. Ha ön is szívesen a szabadban töltené már ...
Bővebben
Cimkék: teraszmelegítő, kert