-
Grillezett rák nyárs
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.23
A garnélákkal való ismerkedéshez az egyik lehető legjobb mód a grill bevonása. A forró rácsokon gyorsan elkészül a friss hozzávaló, amit azonnal ehet is az éhes banda. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Vízen úszó bárral várja a jó időt
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.21
Ahogy lassan éledezik a természet, úgy vágyunk ki egyre jobban a szabadba. A masszázsmedencék télen is remek kikapcsolódást jelentenek, de tavasszal már baráti összejöveteleket is bátran szervezet a meleg víz ...
Bővebben
Cimkék: masszázsmedence, kiegészítők, bár
-
Grillezett citromos vodka
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.21
A kerti partik hangulatát megbolondíthatod ezzel a tüzes koktéllal, ami ugyancsak a grillen készül. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Angus steak boros sósszal
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.20
A vörösboros szószban tálalt angus steak látványos és finom vacsora, amely ünnepi alkalmakra és randira is tökéletes. A húsnak nem kell sok sütés, tehát gyorsan elkészíthető a grillen is. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Sózni vagy nem sózni a húst? Az ott a kérdés.
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.20
A só az egyik legősibb fűszer, amit használunk, mégis rengeteg eltérő véleményt lehet találni az alkalmazásával kapcsolatban. A világ különböző részein egészen másként nyúlnak hozzá, főként, ha húsok ízesítéséről van ...
Bővebben
Cimkék: sózás, grill, praktikák
-
Balzsamecetes grillezett zöldségnyárs
- írta: Peitli Csilla
- 2019.02.18
Bármilyen zöldségből elkészíthető ez az ízletes nyárs, ami tavaszra és nyárra is kiváló köret lesz a húsok mellé. ...
Bővebben
Cimkék: