Szerző - --DELETED--

  • Brassói aprópecsenye tárcsán

      Talán nincs még egy olyan magyar étel, amit annyi féleképpen értelmeznek és készítenek, mint a Brassói aprópecsenye. A különböző táborok között, szinte semmiben sincsen konszenzus a sertéshús és fokhagyma használatát ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Pacalpörkölt

      Sokunk szíve csücske a PACALPÖRKÖLT. Rengeteg helyen fogyasztják és imádják a pacalt. Kultikus alapanyag ez többek között Erdély, Olasz, Francia, Spanyol, Portugál, India, Kína és Mexikó konyháin, ahol a legkülönbözőbb módon ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Kacsacomb kétféleképpen

    A kacsacombot leginkább a sertéscsülökhöz tudnám hasonlítani. Mindkettőről elmondható, hogy a csonton van egy zsírszegény húsköteg, felette egy zsírréteg és afölött a mindezt oltalmazó bőr. A csülök szerencsésebb helyzetben van ...

    Bővebben
    Cimkék: