-
Bárány nyak és lapocka low and slow
- írta: --DELETED--
- 2020.04.26
“A szopós bárányhoz recept igazából nem is kell, ez az ártatlan jószág, bárhogy készítik, mindenképp finom.” ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - --DELETED--
-
Brassói aprópecsenye tárcsán
- írta: --DELETED--
- 2020.04.24
Talán nincs még egy olyan magyar étel, amit annyi féleképpen értelmeznek és készítenek, mint a Brassói aprópecsenye. A különböző táborok között, szinte semmiben sincsen konszenzus a sertéshús és fokhagyma használatát ...
Bővebben
Cimkék:
-
Pacalpörkölt
- írta: --DELETED--
- 2020.04.19
Sokunk szíve csücske a PACALPÖRKÖLT. Rengeteg helyen fogyasztják és imádják a pacalt. Kultikus alapanyag ez többek között Erdély, Olasz, Francia, Spanyol, Portugál, India, Kína és Mexikó konyháin, ahol a legkülönbözőbb módon ...
Bővebben
Cimkék:
-
Kacsacomb kétféleképpen
- írta: --DELETED--
- 2020.04.05
A kacsacombot leginkább a sertéscsülökhöz tudnám hasonlítani. Mindkettőről elmondható, hogy a csonton van egy zsírszegény húsköteg, felette egy zsírréteg és afölött a mindezt oltalmazó bőr. A csülök szerencsésebb helyzetben van ...
Bővebben
Cimkék: