Díj-zuhatag a PARADOR-nál

A "Der Blaue Engel " ökocimke elnyerése után újabb két fontos díjat söpörhetett  be magának a padlógyártásban piacvezető cég.

A kreativitás és a kemény munka a Paradornál alapértelmezett,  a kutatás-fejlesztés is meghozta az eredényt.
Néhány héttel ezelőtt a Modular ONE padlólapjuk már megkapta a német formatervezési díjat a "Kiváló termék dizájn - anyag és felületek" kategóriában, most pedig az Iconic Award: Innovative Interior elismeréssel büszkélkedhetnek. 


JOBB, MINT AZ EREDETI

Az Iconic Awards díjat azok kapják, akik a belsőépítészet minden területén a legjobbak és leginnovatívabbak. A verseny a bútoripar résztvevőinek  és a velük kapcsolatban álló,  belsőépítészettel foglalkozó partnereknek szól.

A Modular ONE sikerének egyik titka a rendkívül hiteles felület, amely úgy néz ki, mintha valódi fa lenne és a tulajdonságai is olyanok. Ez meggyőzte az Iconic Award zsűrijét. Nem is volt kérdéses, hogy fejlesztők méltán érdemlik ki az "Innovative Interior" elismerést.

Ugyanez a termék  elnyerte a  német formatervezési díjat is a "Kiváló termék dizájn - anyag és felületek" kategóriában is. 

Ennyi nívós elismeréssel jó magasra tették a lécet, de a Paradornak sosem okozott gondot szintet ugrani, biztos, hogy már a következő, potenciálisan nyertes padlókon dolgoznak a tervezők :)

A padlók 29 féle felülettel kaphatók, kőhatásúak vagy a valódi fapadlót is élethűen imitáló megjelenésűek. Bármilyen helyiségben használhatóak, akár fürdőszobában vagy télikertben is.

Itt nézhetők meg az Interneten:  https://www.parador.eu/search/?type=article&sSearch=modular%20one

élőben pedig itt láthatóak és meg is rendelhetőek:

PARADOR PARKETTA STÚDIÓ                                                                  
Parador referenciaszalon

1023 Budapest, Lajos u. 37.
T: +36 1 335 2868  

http://www.paradorparketta.hu
paradorhungary@spatrend.hu