Ezüsttel a kórokozók ellen a jakuzzi tisztításkor is

Az egyik legjobb és talán legkevésbé méltatott természetes fertőtlenítő az ezüst, amit eleink még előszeretettel használtak, de mára egyre kevesebben élnek vele. Vagy mégsem ez a helyzet? A HotSpring masszázsmedence gyártó cég egy olyan különleges víztisztítóval jelentkezett, amely kihasználja az ezüst természetes tulajdonságait az illatos és friss  masszázsmedence vízének kedvéért.


Egyre többen fedezik fel (újra) az ezüstben rejlő lehetőségeket. Még ha nem is tudjuk, de egyre több mindennapi tárgyunkban található ebből a kivételes anyagból. Ilyenek a mobiltelefonok, az érintőképernyők, de a ruha ipar is előszeretettel használja. A HotSpring fejlesztésének köszönhetően pedig az otthoni masszázsmedencéjét is védheti a kórokozók ellen.

Freshwater ezüst ion patron egy olyan eszköz, amit könnyű otthon használni és az eredmény garantált. Nem kell többé nagy mennyiségű klórt alkalmaznia, ha szeretné biztosítani szeretteinek a tiszta és kórokozó mentes vizet, hiszen az ezüst kolloidot tartalmazó készítmény megoldja ezt ön helyett.  Nagy előnye ráadásul, hogy még a legérzékenyebb bőrűek számára sem jelent irritációt a termék, így a gyerekek is bátran fürödhetnek abban a vízben, amelyben Freshwater kerámiagolyókat használ. Hogyan működik?

A termék olyan kerámiagolyókat tartalmaz, amelyek egy ezüst kolloidos bevonatot kapnak. Ezeket kell a szűrőházba helyezni, hogy ne zavarják a fürdőzést, de a medencében található minden egyes vízcsepp érintkezzen velük. Ez fedőréteg szépen-lassan lekopik a golyókról és az így vízbe oldódó ezüst vegyületek meggyengítik a baktériumok és vírusok védőburkát, hogy azokkal könnyebb legyen elbánni.

A bevonat körülbelül 4 hónap alatt kopik le teljesen, addig élvezheti a láthatatlan, természetes és tökéletesen bőrbarát védelmet. A négy hónapot követően egyébként is érdemes, legalább részlegesen, cserélni a vizet, hogy az felfrissüljön. Ennyi idő alatt ugyanis a víz elhasználódik az állásban, csökken az ásványi anyag tartalma és elvész a friss illata. A vízcsere után pedig jöhet az újabb adat ezüst ion patron, hogy újabb 4 hónapra biztosítsa szerettei védelmét!