Miért jakuzzizzon rendszeresen ősszel is?

Végérvényesen megérkezett az ősz: csípősen hidegek a reggelek, az eső sem marad el és a szél is feltámadt mostanában. Tehát itt az igazi jakuzzi szezon! Hogy miért ősszel a legjobb belemerülni a masszázsmedencénkbe? Mutatjuk! De a legegyszerűbb, ha megtapasztalja!


Kellemes melengető víz

Teljesen megértjük, ha a nyári forróságban nem sok kedve volt belemerülni jakuzzija forró vizébe. Télen pedig meglehetősen macerás a fog vacogtató hidegben átöltözni vagy vizesen beszaladni otthonunk melegébe. Éppen ezért most a legjobb jakuzzizni: a meleg víz jól esik testünknek és ízületeinknek, de mégsem kell attól tartanunk, hogy megfázunk, amikor kiszállunk a habokból. 

Lassuljon le!

Az ősz változást hoz mindennapjainkba - az egyre rövidebb nappalok, a természet átalakulása arra ösztönöz bennünket, hogy kicsit befelé forduljunk, magunk mögött hagyjuk a nyári pörgést és bulizást, meditáljunk és felkészüljünk a téli bekuckózós estékre. Ha tehetjük, pihenjünk nagyokat, töltődjünk fel, meditáljunk, relaxáljunk - mindezeknek tökéletes helyszín biztosít masszázsmedencénk. 

Őszi ízek és illatok

A friss levegő mellett az őszi virágok és termések illatos kavalkádját is élvezheted a jó melegben ülve. Az idénygyümölcsök megidézésre forralt almabort vagy izgalmas cidereket ajánlunk a fürdőhöz, hogy az utolsó cseppig kiélvezhesd az évszak kínálta örömöket.  

Ápolja kapcsolatait!

A szeretteinkkel töltött minőségi idő minden évszakban kiemelten fontos, de sajnos az iskola, a különórák és a mindennapos rohanás mellett nehéz megtalálnunk azt a napi fél órát-órát, amíg csak egymásra koncentrálunk - kütyük és kapkodás nélkül. Ebben is segítségünkre lehet egy masszázsmedence - a kellemes melegben könnyebb egymásra figyelnünk és a zavaró okostelefonok is kint maradnak. Nem csak párunkkal, de tini, kis- vagy nagy kamasz gyermekünkkel is próbáljuk ki a közös lazítást!

SpaTrend masszázsmedence szakértői személyes tapasztalatukkal és tudásukkal szívesen beszélgetnek önnel a legfrissebb jakuzzi trendekről, a masszázsmedence élettani hatásairól, és mindenben segítségére lesznek, hogy a lehető legjobban válasszon, és megtalálja otthoni wellness terének legfontosabb elemét: saját masszázsmedencéjét és a hozzáillő kiegészítőket!