Kényelmes kerti bútorok, professzionális árnyékolók-ez a tökéletes kerti pihenés receptje

Eljött a nyár, s vele együtt az igazi kánikula. A forró napok estéin szívesebben töltjük az időt a szabadban egy hűsítő ital mellett, sőt, nap közben is kimerészkednénk a teraszra, főként, ha megfelelő az árnyékolás, és nem a tűző napon kell ücsörögnünk.


A megfelelő terasz árnyékolás kiválasztása a kulcsa a kellemes kerti pihenésnek. A forró napsugaraktól tökéletesen megóvhatjuk magunkat az Umbrosa napernyőivel, melyek a kívánt magasságba és dőlésszögbe állíthatók.

Az eső ellen azonban a napernyővel nem tudunk védekezni, a teraszon mégis hangulatos egy futó nyári zápor. Naptól és esőtől is megóvhatjuk magunkat és természetesen kerti bútorainkat a Renson professzionális árnyékolóival, melyek segítségével még a téli napokon is használhatóvá tehetjük második nappalinkat.

A megfelelő árnyékolás mellett természetesen a kerti bútor a kültéri kényelem másik sarkalatos pontja. Először is érdemes végiggondolnunk, hogy milyen céllal használjuk leggyakrabban a teraszunkat. Ha nagy a család, és a vasárnapi ebédek törzshelye a terasz, akkor bizony egy minőségi Jati & Kebon étkezőgarnitúra kiváló választás lehet, mely meghitt és hangulatos családi beszélgetések törzshelyéül szolgálhat majd.

Ha a teraszra inkább a reggeli kávézáshoz, esti borozgatáshoz ülünk ki, egy Ethos kültéri kanapé szett tökéletes választás lehet, mely kerekded vonalaival, süppedős párnáival hozzájárul majd a kerti relaxációhoz.

Ha nem tudja eldönteni, melyik az ön számára legmegfelelőbb kerti bútor, vagy árnyékoló, látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol nem csak kipróbálhatja a bútorokat, hanem szakértők segítségével találhat rá az ön igényeinek leginkább megfelelő, a terasza, kertje stílusához illeszkedő bútordarabra.