Stílusos kerti bútorok, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak

Egy kerti bútornál nemcsak a külcsín, a kényelem és a tartósság számít, hanem az anyagminőség is. Az időjárás viszontagságainak kitett bútoroknak ellen kell állniuk tűző napfénynek, szélnek, párának és szakadó esőnek. A Sunbrella szövetekre számíthat ebben is!


Egyre nagyobb teret hódítanak a kültéri bútorok körében azok a kényelmes darabok, amelyek a nappali bútorok komfortját nyújtják a teraszon és a kertben is. Ilyen elegáns, megnyerő és modern darabokat kínál a SpaTrend is, amelyek minden időjárási körülmények között megállják a helyüket. A könnyű és tartós alumínium vázakon ugyanis egy különleges szövet, a Sunbrella feszül!

Ez a változatos színekben elérhető anyag gyártása során kapja meg lenyűgöző tulajdonságait. A színes festékpigmentekkel átitatott szálakat, még szövetté válásuk előtt egy folyékony akril réteggel vonják be. Ez a réteg 100 százalékosan a szálakba zárja a színanyagot, így az ebből készített szövet Achilles-sarok nélküli tartóssággal és védelemmel rendelkezik.

A Sunbrella ennek köszönhetően nem veszít színéből erős UV sugárzás hatására sem, és tökéletesen vízlepergetővé válik. Bátran kint hagyhatja egész szezonra (vagy akár egész évre) az ezzel bevont bútorait, azok nem veszítenek minőségükből és megjelenésükből az évek során sem.

Az már tényleg csak külön plusz, hogy a vízlepergetésnek hála, a bútorokról lepereg a véletlenül ráöntött folyadék és a takarításához is elég csak egy nedves rongy.

Ha te is szívesen szemezgetnél ezekből a kivételes minőségű, kényelmes és szemrevaló garnitúrákból, látogass el a Spatrend valamelyik üzletébe, vagy nézz szét itt!