Törődjön minden nap érzelmi és mentális egészségével is!

Életünk néha stresszes, megterhelő, fárasztó lehet. Ahogy a stressz szintünk emelkedik, úgy válik egyre nehezebbé megtalálni az élet apró örömeit. A mindennapos stressz, fáradtság és fásultság legyőzésében nyújt remek és hatékony segítséget egy otthoni masszázsmedence. Már naponta mindössze 15-20 perc masszázsmedence használattal sokat tehet mentális egészségéért. Hogy miért? Mutatjuk!


Íme, négy módja annak, ahogy a masszázsmedence használat segít érzelmi és mentális egészségének visszaszerzésében és megtartásában:

  1. Javítsa mentális és érzelmi egészségét azzal, hogy időt szakít magára

A körülöttünk, velünk élő emberek teszik az életet csodálatossá. De néha ahhoz, hogy értékelni tudjuk őket, szükségünk van egy kis egyedüllétre, magányos ÉN-időre. Rohanó életünkben azonban nehéz megtalálni erre az időt.

Egy otthoni masszázsmedencével, könnyedén időt szakíthat arra, hogy elvonuljon a saját privát relaxációs paradicsomába. Elszakadhat az e-mailektől, smsektől és telefonhívásoktól, hogy meditáljon, hallgassa a természet hangjait vagy kedvenc relaxációs zenéjét. Már napi 15-20 perc jakuzzis ÉN-idő segít kikapcsolódni, feltöltődni és rendezni gondolatait, hogy minden nap mosolyogva üdvözölhesse az Önt körülvevő világot.

  1. Enyhítse fájdalmait hidroterápiás masszázzsal

Ha fizikailag nem érzi jól magát, akkor érzelmileg és mentálisan sem tudja a maximumot nyújtani.

Nem számít, mi a foglalkozása és mivel tölti munkanapjait, az Ön által végzett munka valamilyen módon a testét és az elméjét is megviseli – legyen szó irodai vagy akár fizikai munkáról. A mindennapos masszázsmedence használattal könnyedén és élvezetesen enyhítheti fájdalmait, lazíthatja fel görcsös és feszült izmait.

A medencevíz kellemes melege és a víz felhajtóereje a nagy teljesítményű hidromasszázs befúvókkal kombinálva együttesen enyhítik a fájdalmakat, megnyugtatják az elmét és kisimítják az idegeket. A víz felhajtóereje leveszi a gravitáció súlyát az ízületeiről, míg a meleg víz ellazítja Önt, ellágyítja az izmait, így a befúvók által kibocsátott vízsugarak ki tudják gyúrni a csomókat izmaiból, ezáltal enyhülnek fájdalmai is. Napról napra jobban fogja érezni magát, amikor kilép masszázsmedencéjéből. És ha fizikailag jobban érzi magát, az a hangulatán is visszatükröződik majd.

  1. Aludjon mélyebben, ébredjen kipihentebben

A jó testi és szellemi közérzet legtöbbször egy jó alvással kezdődik. Ha egész éjszaka csak forgolódik az ágyban, vagy nehezen alszik el, akkor a masszázsmedence használat jó megoldás lehet problémáira. Egy forró fürdő körülbelül 90 perccel lefekvés előtt ellazítja izmait, megnyugtatja idegeit, és lecsillapítja elméjét. A meleg víz hatására testhőmérséklete kissé megemelkedik, majd a vízből kiszállva lecsökken – ez hasonlít az alvás előtti természetes testhőmérséklet változásra, ezáltal könnyebben és gyorsabban jön majd álom a szemére, másnap pedig kipihentebben és frissebben ébred.

  1. Töltsön minőségi időt családjával

Amennyiben Ön dolgozó szülő, a családtagok eltérő időbeosztása miatt nehéz lehet megszervezni, hogy az egész család minőségi időt tudjon együtt tölteni. A rengeteg iskolai házifeladat és program, a túlságosan pörgős mindennapok és az online közösségi oldalak rendszeres használata károsan hat a kisebb és nagyobb gyermekek koncentrációs képességeire és az együtt öltött időt is megzavarhatják. Ráadásul a családi vacsorák, - melyek talán az egyetlen stabil pontjai egy család hétköznapjainak -  gyakran háttérbe szorulhatnak az edzések, táncpróbák és nyelvórák miatt. Ekkor jöhet jól egy otthoni masszázsmedence, mely spontán módon hozza össze a családot. A jakuzzi „kütyümentes” közege segít abban, hogy minőségi időt tölthessenek együtt.

Ha Ön is úgy érzi, hogy van mit tennie mentális és érzelmi egészségéért, akkor látogasson el a SpaTrend bemutatótermébe, ahol számtalan jakuzzi közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb modellt!