Milyen egy jó masszázsmedence?

A HotSpring masszázsmedencéknél is megtalálható az alsó, közép és felső kategóriás modelleket tartalmazó széria, de mivel mindegyik jakuzzi olyan belső és külső tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek az élvonalba repítik ezeket a wellness eszközöket, ezért ők inkább jó, jobb és legjobb medencékről beszélnek. A mostani cikkben a jó masszázsmedencék kerülnek bemutatásra.


A jó, tehát árban a legkedvezőbb, de tudásában így is lenyűgöző sorozat a Hot Spot széria. Megjelenése minimalista, de idéntől kezdve ezek a modellek is megkapták a BMW dizájncsapata által megálmodott ráncfelvarrást, így külső és belső kinézetük is modern, letisztult és bármely otthonba könnyen beilleszthető. Az alábbi videóban a Propel medencét ismerhetitek meg jobban, aminek különlegessége, hogy két férőhellyel rendelkezik.

A két férőhely és három ülőhely egy kedvelt családi modellé avatta a Propelt, amelyben öten nagyon kényelmesen elférnek. Az erős masszázsmotor lehetővé teszi, hogy egyszerre, minden helyen élvezhetjük a változatos masszázsélményt, hiszen minden kialakított férőhely más-más jetekkel rendelkezik. Emiatt ajánlott is egyik helyről a másikra ülni a fürdőzés alatt, hogy a test minden porcikája megkapja a neki járó kényeztetést. 

Külső és belső világítása nagyon hangulatos élménnyé teszi a hidromasszázs használatot, amit a választható audiorendszer beépítése is emel. Ha szeretnéd élőben is megtekinteni, sőt akár kipróbálni, hogy milyen egy jó masszázsmedence, akkor nincs más dolgod, mint fürdőruhát ragadva eljönni a SpaTrend Expo Global rendezvény ürömi helyszínére!