Speciális masszázsmedence befúvó a hátfájás enyhítésére

Te is a home office nehézségeit nyögöd? állandóan valamilyen képernyő előtt kell görnyednek és a sportra sincs elég időd? Akkor bízd magad egy jakuzzira, ami nemcsak feltölt majd, de a MotoMassage® befúvó különleges kialakítása révén forradalmi javulást hoz majd a fájó hát és derék esetében.


A home office-ban könnyű elfeledkezni az időről, és ahogy összemosódik a munka és a pihenés, úgy töltünk egyre több időt a képernyők előtt. De a hagyományos irodai munka, a kényelmetlen ágy, vagy helytelen testtartás is hamar rányomja bélyegét hátizmaink állapotára. A MotoMassage®  a HotSpring egyik legnépszerűbb találmánya, ami sokkal több egy hangzatos névnél: a gerinc vonalán fel-le mozgó jet segít leküzdeni a krónikus hátfájással járó kellemetlenségeket.

Már az ókori népek is előszeretettel használták a meleg vizes fürdőzést a testük különböző részeit kínzó fájdalom ellenszereként. A pezsgőfürdőzés valójában ennek a vérkeringést élénkítő, testileg és szellemileg egyaránt nyugtató időtöltésnek a modern változata. Ha hátfájás kínoz, a rendszeres masszázsmedence használat nagyban hozzájárulhat ennek enyhítéséhez, vagy akár teljes mértékben való megszüntetéséhez.

A MotoMassage további nagy előnye, hogy ugyan fel.le irányuló mozgást érezhetünk működésekor, valójában nem tartalmaz semmilyen mozgó alkatrészt. Ennek köszönhetően szinte sosem megy tönkre, nem kell javíttatni, csak élvezni a kényeztető masszázst a gerinc mentén.