Több mint hidromasszázs – szórakoztató masszázsmedencék

A masszázsmedencék manapság lényegesen többet kínálnak az egyszerű hidromasszázsnál. A gyorsan fejlődő technológiának köszönhetően és a luxus iránt növekvő igényre válaszul a gyártók számos szórakoztató lehetőséget integrálnak a legmodernebb jakuzzikba.


A prémium minőségű masszázsmedencék már rendelkeznek beépített hangszórókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy egy jóleső masszázs közben kedvenc zenéinket élvezzük. Ezek a hangrendszerek Bluetooth-kapcsolattal működnek, így könnyedén csatlakoztathatjuk okostelefonunkhoz vagy más, Bluetooth-eszközökhöz. Legyen szó egy romantikus estéről a párunkkal, vagy egy vidám medencepartiról a barátainkkal, a kora reggeli felpörgésről, vagy az esti ellazulásról, a zene mindig fokozza az jakuzziban ejtőzés élményét.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzunk kedvenc zenei forrásainkhoz. Akár egy playlist a telefonon, vagy egy zenei alkalmazás, a Bluetooth segítségével könnyedén irányíthatjuk a lejátszást közvetlenül a masszázsmedencéből, anélkül, hogy meg kellene szakítanunk aktuális masszázs rutinunkat.

Néhány modellen már beépített TV-képernyőket is találhatunk, így nem kell lemondanunk a kedvenc műsorainkról, vagy filmjeinkről sem. Wifi kapcsolattal a jakuzziban streamelhetünk filmeket, vagy akár egy meccset is, elég, ha a tablet vagy a laptop kéznél van.

A vízesés és csobogó funkciók nemcsak vizuálisan vonzók, hanem hangulatunkat is jelentősen javíthatják. A víz csobogása és a vízesés halk zaja segíti az ellazulást, könnyebben kiszakadunk a mindennapi stresszből. Ezek a természetes hanghatások hozzájárulnak a jakuzzi nyugodt atmoszférájához és segíthetnek elmerülni a pihentető élményben.

A vezeték nélküli technológia még kényelmesebbé teszi a masszázsmedence használatát. Több modellen megtalálhatók okostelefon alkalmazások, amelyek segítségével távolról is vezérelhetjük a medencét. Állítsuk be a hőmérsékletet, változtassuk meg a vízáramlást vagy éppen kapcsoljuk be a medence világítást, mindezt néhány kattintással, a telefonon keresztül.

Az LED fényterápia nemcsak vizuális szórakozást nyújt, hanem állítólag számos egészségügyi előnyt is hordoz magában. A különböző színeknek tulajdonított terápiás hatásokról szóló elméletek szerint az ilyen típusú világítás segíthet ellazulni, javíthatja az alvást és még a hangulatunkat is pozitívan befolyásolhatja.

A legtöbb modern masszázsmedencéhez jár távirányító, amellyel kényelmesen állíthatjuk be a kívánt funkciókat: hőmérséklet, vízáramlás, a masszázs intenzitása, vízesés, vagy éppen a világítás, mindezt egyetlen gombnyomással kontroll alatt tarthatjuk.