Bolognai penne
- írta: Spatrend Online
- 2013.06.29
elkészítés:A bacont összedaraboljuk, belehelyezzük egy felhevített edénybe. Az apróra összedarabolt hagymát a megpirított baconra helyezzük. Egy húsdarálóval ledaráljuk a húst és a zöldségeket, majd hozzátesszük a megpirított hagymához. Megsózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig pirítjuk, amíg a vizet elpárologtatja. hozzárakjuk a paradicsomlevet, fokhagymát és a friss fűszereket. Együtt még kb. 5 percig főzzük. Frissen készült tésztával tálaljuk, a tetejére reszelt sajtot teszünk. bevásárlólista:10 dkg bacon1 fej hagymabazsalikomoregánósóbors10 dkg répa10 dkg zeller0,5 kg borjúhúsfokhagymaparadicsomlé 2 dlhozzá videórecept:Miele Főzőiskola
elkészítés:
A bacont összedaraboljuk, belehelyezzük egy felhevített edénybe. Az apróra összedarabolt hagymát a megpirított baconra helyezzük. Egy húsdarálóval ledaráljuk a húst és a zöldségeket, majd hozzátesszük a megpirított hagymához. Megsózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig pirítjuk, amíg a vizet elpárologtatja. hozzárakjuk a paradicsomlevet, fokhagymát és a friss fűszereket. Együtt még kb. 5 percig főzzük. Frissen készült tésztával tálaljuk, a tetejére reszelt sajtot teszünk.
bevásárlólista:
10 dkg bacon
1 fej hagyma
bazsalikom
oregánó
só
bors
10 dkg répa
10 dkg zeller
0,5 kg borjúhús
fokhagyma
paradicsomlé 2 dl
hozzá videórecept: