Húsos ravioli

elkészítés: Lisztből, tojásból és sóból tésztát gyúrunk. Pihentetjük kb. 20 percig, majd egy tésztanyújtó gép segítségével 2 lapot készítünk. A lapokra kishalmokat helyezünk a ragúból (sok kicsit, helykihagyással). A tetejére helyezzük a másik tészta lapot. A tészták között tojással megkenjük, majd a halmok között derelyemetszővel négyzetekre vágjuk a tésztát. Lobogó forró vízbe a tésztát kifőzőm, majd a paradicsomos mártásba belehelyezzük. Frissen tálaljuk és sajttal megszórjuk. bevásárlólista: 50 dkg liszt5 db tojás1 csipet só20 dkg bolognai ragú2 dl paradicsomlé4 gerezd fokhagymakiskanál cukor2 szál zsálya hozzá videórecept: Miele Főzőiskola


elkészítés:

 

Lisztből, tojásból és sóból tésztát gyúrunk. Pihentetjük kb. 20 percig, majd egy tésztanyújtó gép segítségével 2 lapot készítünk. A lapokra kishalmokat helyezünk a ragúból (sok kicsit, helykihagyással). A tetejére helyezzük a másik tészta lapot. A tészták között tojással megkenjük, majd a halmok között derelyemetszővel négyzetekre vágjuk a tésztát. Lobogó forró vízbe a tésztát kifőzőm, majd a paradicsomos mártásba belehelyezzük. Frissen tálaljuk és sajttal megszórjuk.

 

bevásárlólista:

 

50 dkg liszt
5 db tojás
1 csipet só
20 dkg bolognai ragú
2 dl paradicsomlé
4 gerezd fokhagyma
kiskanál cukor
2 szál zsálya

 

hozzá videórecept:

 

Miele Főzőiskola

Címkék:

Előző Cikk

Bolognai penne