Szépüljön pihenés közben is

Az év vége mindig eseménydús, így sokszor pont arra kevés az idő, amire igazán szeretnénk. Használja ki jobban az idejét, és a bőrápolást fűzze össze a pihentető negyed órával, amíg megiszik egy finom forró csokit.


Az anti-aging területen komoly presztízzsel rendelkező, többszörös díjnyertes !QMS Medicosmetics terméke úgy ápolja a bőrt, hogy az a lehető legpihentetőbb legyen. Az Activator fátyolmaszk egy olyan termék, ami 15 perces hatóidejével igazi gyorssegélyt jelent a fáradt, törődött és igénybe vett bőrnek. A két részben érkező termék használata nagyon egyszerű, az eredmény pedig már ilyen rövid idő alatt is meggyőző.

A hatóanyagokat tartalmazó kék folyadékot kell a zsugorított tablettára önteni, ami magába szívja a kellemes illatú nedűt és kinyílik, maszk lesz belőle, amit könnyen feltehet arcára. A fátyolmaszk nem csúszkál, nem mozog, így továbbra is végezheti kiszemelt tevékenységét, de ajánlatos a hatóidőt jelentő 15 percre kicsit lelassulni, és élvezni ahogy a hűs folyadék feltölti az arcot.

A kollagént és hialuronsavat is tartalmazó hatóanyag kombináció azonnal megszünteti a kényelmetlen feszülést. A bőr hidratáltabbá válik, feltöltődik és így csökken a ráncok mértéke. A bőrszín üde és homogén lesz, a felszíni eredményeket túl pedig a bőr szerkezete is javulást mutat. Ilyen lenne a karácsonyi csoda?