Gazdaságos jakuzzi, ami meglepően jól teljesít télen is

A modern masszázsmedencék szigetelése kiváló, de ebből a mezőnyből is kitűnik egyikük kivételes hőtartására. Ez a Softub, amely egésze thermo anyagból készül.


A kör alakú Softub medencék amellett, hogy csendesek és puhák (tehát telepítésnél könnyebb velük bánni, mert a medence összenyomható, ha kis ajtón kell átvinni), még különleges anyaguknak köszönhetően rendkívül jól tartják a víz hőfokát. Az ok abban a puha vászonban keresendő, amelyek korábban a thermo tetők készítéséhez használták. A Softub medence esetében, maga a medencetest is ebből az anyagból készül.

Ez a remek hőszigetelő tulajdonságokkal bíró textil bőr látványos és praktikus is egyben. Tapintásra kifejezetten puha, és a belső kialakítás is nélkülözi az éleket és keménységet.

A nagy belső terekkel rendelkező medence hővesztesége gyakorlatilag nulla, így téli használatra nem is találhatna ennél jobb konstrukciót.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.