3 tipp, hogy a leggyakoribb újévi fogadalom sikeres legyen

Az egyik leggyakoribb újévi fogadalom az, hogy lefogyunk. Ehhez társul az egészségesebb étkezés, a több sportolás és a tudatosabb szabadidő eltöltése. Hogyan legyél sikeres ebben az évben a választott céljaid elérésében?


1. A siker egyik elengedhetetlen feltétele az akaraterő. Ne add fel az első nehézségek után, inkább tervezz újra, ha túl távolinak tűnik a cél hirtelen, de ne dobj sutba mindent. Hogy a kezdeti akadályok nehogy elvegyék a kedvedet, kösd össze az új szokásokat kellemes dolgokkal.

2. Az izmok megdolgoztatásában például tökéletes társad lesz a masszázsmedence, ami a minőségi szabadidő eltöltésében is segít. A meleg víz edzi a szívet és az érrendszert, jót tesz a bőrnek és hatékonyabb lesz tőle az edzésed is.

Az edzés utáni pezsgőfürdéssel búcsút mondhatsz az izomláznak, a fáradtságnak és ha a szeretteiddel is megosztod az élményt, még a társas kapcsolataid is javulnak majd.

A jakuzzi ideális helyszín a mozgáshoz is. Nem kell a hidegben futócipőt húznod, mert  vízi aerobikkal, jógával is elérheted a kívánt hatást.

3. Ha komolyabb mozgásra vágysz és szeretnéd igazán megdolgoztatni az izmaidat, akkor az Endless Pool típusú medencékkel a végtelenségig úszhatsz, anélkül, hogy hatalmas térre lenne szükséged. A fokozatosan állítható erősségű ellenáramoltató rendszernek hála edzettségi szintednek megfelelően úszhatsz hosszú ideig egy kis helyen is.

A jakuzzi és hagyományos medence keverékeként a pihenésben, rekreációban és mozgásban is utánozhatatlan társat kapsz egy helyen.

+ 1. Ha nem áll rendelkezdésedre ekkora tér, akkor a SpaLounge fotel lehet az az eszköz, ami segíthet a cél elérésében. Ez a teljeskörű masszázst kínáló fotel a nappaliban is elfér és az esti tévénézés alatt is használhatod. Felfrissít, ellazít és elűzi a stresszt, hogy tényleg kipihend magad a nap végén, és újult erővel vágj neki a következő napnak. És a fogadalmad valóra váltásának!