Ápold szemkörnyékedet is kollagénnel

A szemkörnyék körüli bőr az arc legvékonyabb bőrterülete, ezért itt látszanak meg legelőször a gondok. Kevés alvás? Hajnalig tartó bulik? Ezek hatásai, csakúgy, mint az első ráncok és apró szarkalábak ezen a bőrfelületen jelentkeznek először. Ápold szemkörnyékedet hatékonyan, ténylegesen felszívódó kollagénnel. 


A QMS Medicosmetics egyik legnagyobb, díjnyertes innovációja, hogy képesek voltak szétbontani a felszívódáshoz egyébként túl nagy kollagén molekulát kisebb elemekre, amelyek így már be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe és ténylegesen beépülnek a bőr szerkezetébe. Ez az újítás az alapja az új Advanced Collagen Eye Lift szemkörnyék ápolónak is, amely kifejezetten ennek az érzékeny területnek a helyreállítására, ápolására és fiatalítására szolgál. A kollagén mellett hialuronsavat és peptideket is tartalmazó készítmény mindössze 20 perc alatt lehel új életet a bőrbe, kisimítva, feltöltve és enyhet adva a fáradt bőrnek.

A készítmény csökkenti a szemkörnyéki ráncokat és hidratálja a bőrt, amitől frissebb lesz a tekintet és fiatalosabb a megjelenés. A szem vonalát követő tapasz felhelyezése nagyon egyszerű, és kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan ott hasson, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Hogyan használjuk?

Erősen nyomd a folyadékot a maszk felé, és győződj meg arról, hogy a folyadék teljes mértékben átitatta a maszkot. Ezután helyezd a maszkokat a sima oldalukkal lefelé a megtisztított bőrre, a szemek külső sarkához illesztve. Hagyd hatni 20 percig, majd finoman távolítsd el, és a visszamaradt szérumot óvatos, ütögető mozdulatokkal dolgozd bele a bőrbe. Ezután haladj tovább a megszokott arcápolási rutinoddal vagy kezdődhet a sminkelés a feszes, telt és hidratált bőrfelületre.