Az arctisztítók új generációja

A bőrápolás az arctisztítással kezdődik, ami minél alaposabb, annál jobb. A gyengéden tisztító lemosóknak a sminket, szennyeződéseket, port is el kell távolítania a pórusok mélyéről. A QMS legújabb terméke mindezt tudja, ráadásul még nyugtat és hidratál is.


A makulátlan bőrhöz vezető első lépcsőfokon ül az új Epigen Pollution Detox Cleansing Gel, ami már a bőrápolás első pillanatában is kényezteti, ápolja és táplálja a bőrt. Reggeli és esti használatra is kiváló, hiszen a tisztítás mellett, aminosavai óvják a bőr természetes védőrétegét is, hogy napközben a környezeti károk (szmog, UV sugarak) ellen hatékonyan védekezhessen a bőr.

Összetevői nyugtatják, rugalmassá teszik (aloe vera, zöld kávémag kivonat), hidratálják (kókuszzsír sav származék) a bőrt, ami nem húzódik, nem pirul ki a lemosást követően. Használat után a bőr friss, üde, tiszta lesz, szinte érezhető, ahogy fellélegzik az arc bőre.

A nyári melegben különösen örömteli egy ilyen könnyed, mégis ápoló és hidratáló lemosót használni a mindennapokban! Próbáld ki te is!