Hidraterápia a masszázsmedencében minden generációnak

A víz nyugtató erejét már rég óta kihasználja a gyógyászat. Építsd be te is a hidroterápiás eszközöket a napi/heti programodba, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Életkortól függetlenül élvezheted a víz előnyeit. 


A víz nyugtató erejét már rég óta kihasználja a gyógyászat. Építsd be te is a hidroterápiás eszközöket a napi/heti programodba, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Életkortól függetlenül élvezheted a víz előnyeit. 

Gyerekeknek

Az otthonok falai között élvezhető hidroterápiás eszközök legkellemesebbike a masszázsmedence, mely már egészen kis kortól igénybe vehető. Az örök mozgó fiataloknak, a növésben lévő kamaszoknak és az iskolai stressztől szenvedőknek is enyhülést nyújt a forró vizes masszázs lazító, pihentető volta. Csökkennek az izomfájdalmak és egy 10 perces fürdő is jelentősen javítja a kedélyállapotot.

Aktív sportolóknak

Rendszeresen sportolók számára több területen is segíthet a jakuzzi. Edzés előtt a meleg víz a legjobb bemelegítő, amely úgy lazítja el az izmokat, hogy a sérülésveszélyt messzire kerüli. Sportolás után pedig csökkenti a megdolgoztatott izmok feszülését, javítja a rugalmasságot és kellemes levezetője egy megerőltető edzésnek.

Fáradt munkavállalóknak

A masszázsmedencék stresszre gyakorolt pozitív hatását sem szabad lebecsülni. A forró víz önmagában is elernyeszt, de ha ezt még kombinálod is a nyak és a váll, felső hát területére irányított erőteljes masszázzsal, egy-kettőre magad mögött tudhatod a fárasztó napok feszültségét.

Idősebbeknek

A vízi masszázs, némi nyújtó gyakorlattal kiegészítve ideális mozgásforma idősebb, mozgásukban korlátozott emberek számára. A gyakorlatokat könnyebb elvégezni a vízben, a meleg izmok jobban reagálnak a feladatokra, és a jó munka mellé a kinti levegőn elvégzett testmozgás öröme is társul. A masszázsmedencék egész évben – szinte a kinti időjárástól függetlenül élvezhetőek, ez pedig már önmagában is javítja a télen gyakran előforduló levertséget és rossz kedvet.

Még nem találta meg álmai masszázsmedencéjét? Keresse a professzionális medencéket a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében, ahol év végéig szakértők segítségével választhatja ki az Ön számára tökéletes jakuzzi modellt.

Címkék: