Indul Magyarország első grill és BBQ magazinműsora a TV2-n

A grillezés ma már nem csak egy nyári program, hanem életforma, szenvedély és közösségi élmény is egyben. Ezt az örömteli világot most még szélesebb közönség ismerheti meg a TV2 új műsorának köszönhetően! Vasárnap startol a Grillezzünk!


Magyarország első grill és BBQ magazinműsora a SpaTrend és a Grillpláza csapatának szívéből indult útjára, hogy minél több ember ismerhesse meg a hazai grillkultúra legjavát.

A Grillezzünk! magazinműsor a grillezés különféle formáit, technikáit és eszközeit helyezi majd fókuszba, legyen szó kamadóról, pelletgrillről, gázgrillről, smokerről vagy faszenes sütőkről.

Minden epizódban ínycsiklandó receptek, inspiráló beszélgetések, praktikus tippek és valódi grillélmények várják a nézőket. Ez nem csupán egy főzős műsor, hanem igazi grillélmény a képernyőn!

A Grillezzünk! júliusban startol a hétvégi idősárban a TV2-n, 10.40-es kezdéssel. Az első részben marholdalas készít majd Czinege Tamás egy intelligens Kamado Joe kerámia grillen. Máté Szabi egy amerikai klasszikus grillezett változatát hozza el, gázgrillen készítve, megmutatva, hogy az unalmasnak hangzó Mac and Cheese is tartogathat meglepetéseket egy profi grillen sütve. Végül pedig egy smashed burger is felkerül a forró vaslapra Ladányi János felügyelete mellett, aki a South Smoke grillmestereként pontosan tudja hogyan hozza ki a legtöbbet ebből a népszerű street foodból!

A profi szakácsok és séfek közreműködésével forgatott műsor nemcsak finom, otthon is elkészíthető recepteket kínál, hanem inspirációt is kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az adásból ellesheted, hogyen tudod a leghatékonyabb üzemeltetni a különféle grilleket és ellesheted a profik technikáját.

A nyári ízelítő után ősszel érkezik a folytatás - még több vendéggel, különleges fogásokkal ás új helyszínekkel!

Ha téged is érdekel a kültéri sütés, szeretnél a családi kerti partik sztárja lenni és szívesen lesnéd el kiváló szakácsok gasztronómiai trükkjeit, akkor csatlakozz a nézőkhöz vasárnap 10.40-kor és legyél te is a hazai grillközösség aktív tagja!