A hidegben is kihasználhatod a teraszodat

A téli időjárás mindig kiszámíthatatlan kissé, de a hideg nagy eséllyel borítékolható. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne pihenhetnél meg egy kicsit a teraszodon, kiszakadva a négy fal közül. A teraszmelegítő lehet a megoldás!


Az első osztályú és minőségű olasz teraszmelegítők látványos és kifejezetten hasznos kiegészítői a teraszoknak, erkélyeknek és kerteknek. A nyílt lánggal melegítő berendezéseknek több típusa is kapható: falra szerelt és szabadon álló változata is létezik.

A szabadon álló melegítőket könnyedén mozgathatod a terasz stratégiailag fontos pontjaira, ahol három méteres körben ontja majd a meleget. Az üveg és rácsok mögé zárt nyílt láng teljesen biztonságos, ráadásul az érezhető forróság mellett plusz látványelemként képes emelni az est fényét.

Egy jól elhelyezett teraszmelegítővel a hideg nyári estéken sem kell lemondani terasz és kert élvezetéről, sőt az őszi/téli napokon is kiülhetsz a friss levegőre és magad mögött hagyhatod a lakás bezártságát. Minden helyzettel megbirkózik a gázpalackkal működő szerkezet, ami köré szívesen gyűlnek majd vendégek egy parti alkalmával is.