Bemutatkoznak az új kanadai gázgrillek

Gyorsabb felfűtéssel, ergonomikus kialakítással és prémium forgatónyárssal érkezett a Broil King megújult grillsorozata, a Crown. Elegáns megjelenése még hatékonyabb teljesítménnyel és okos, kényelmi kiegészítőkkel társul, hogy mindig öröm legyen a grillezés.


A kültéri sütögetés egész éves hobbi, de kétség kívül a nyáron gyújtják be legtöbben az otthoni grillt. A szabadtéri, családi program, a kreatív elfoglaltság és a finom falatok ígérete mellett, itt egy újabb indok a grillezésre, a Broil King Crown grillsorozata, amivel könnyedén alkothatsz maradandó élményt hagyó fogásokat. A Crown grillek jobbak, hatékonyabbak és még inkább felhasználó barátok lettek. 

A Broil King minőségű alkatrészek masszív, két oldalú Flav-R-Cast öntöttvas rostélyokkal egészültek ki, amihez magasított sütőfelület és porcelán bevonatú grillrácsok tartoznak. A kényelmesebbé vált grillezés élményére olyan apró, de fontos részletek teszik fel a koronát, mint a prémium forgatónyárs, a lehajtható oldalpolcok és az eszközök tárolását elősegítő akasztók. 

A grilleszközök tárolása szempontjából ideális, zárt szekrényes, négy (fékezhető) kerékkel érkező családi grillek egyszerűen mozgathatóak és precíz hőszabályozó rendszerük révén gyorsan beállíthatóak a sütési hőmérsékletre. A Broil King Crown a tiszta, gyors és hatékony munkája révén tökéletes első grillnek vagy azoknak, akik szeretnének egy megbízható, sokoldalú és minden évszakban bátran használható grillt otthonra.

Ha szeretnéd belevetni magad a grillezésbe, de egy kis segítségre, inspirációra vágysz vagy csak új recepteke, fogásokat ismernél meg, akkor gyere el a H2G Grilliskola egyik estjére és a finom ételek mellett rengeteg információval gazdagodhatsz!