Grillkurzusok és élményvacsorák a HowToGrill grill és bbq iskolában

Grillkurzusok és élményvacsorák várják az érdeklődőket a How2Grill grilliskolában, az ürömi grillközpont szervezésében. A grillezés egyre magasabb hullámát meglovagoló magyar közönség tökéletes lehetőséget talál hazánk egyik legújabb és az élményt a középpontba helyező "grilltanodájában".


A ma már a grillezés igazi Mekkájának számító grill és bbq iskola elindította idei grill kurzusait, amelyeket már most hatalmas érdeklődé örvez. A H2G grill oktatási központban eddig 4 esemény közül választhatunk, amelyek a tegnapi napon kezdtek el megtelni. Az év exkluzív grill kurzusait felvonultató H2G egyik legcsábítóbb eseménye a fatüzelésű OFYR grill élményvacsorával egybekötött használati oktatása, amely után igazi gourmet szakáccsá válhatunk, miközben a többi résztvevővel együtt elkészítjük a saját grill ételeinket.

A H2G grilliskola kurzusokat bemutató oldalán a következőképpen írnak az rendezvényről:

"Fedezze fel OFYR végtelen lehetőségeit a H2G Grilliskola kurzusain

Az OFYR összehozza az embereket, mint egy hagyományos tábortűz. Elég néhány fahasáb, és a fatüzelésű tűz-tál két méteres környezetében áramlik a meleg, sülnek a finom ételek!

Tanuljon velünk, ismerje meg az OFYR minden titkát, akkor is, ha még nincs birtokában ez a fantasztikus grill. Akkor is, ha már van, de szeretne másokat lenyűgözni tudásával és igazi OFYR séffé szeretne válni, és akkor is tartson velünk, ha csak ajándéknak szánja az élményt!

Szerezzen tudást Grill kurzusainkon a 3 fogásos menü közös elkészítése közben, ismerje meg milyen ital illik igazán a lenyűgöző ételekhez, és töltsön egy estét kellemes hangulatban, sok nevetéssel, fantasztikus ízélmények között a H2G Grilliskolában!

Legyen Ön is mestere a Grillezésnek!

Séf: Bíró Botond Boldizsár"

Ha kedvet kaptál részt venni egy grill oktatáson, akkor bátran keresd meg szervezőinket és tedd kosárba a jegyeket!

 

Címkék: