Csirkemell batyu töltött gyökérkenyérrel

Ha unod a hagyományos köreteket, és inkább egy kötetlenebb, piknik szerű kerti partit tartanál, akkor erre a receptre lesz szükséged. A krumplit és rizst zöldségre és kenyérre cserélheted, így akár tányér is nélkül is elfogyaszthatod ezt a fogást.


Ha unod a hagyományos köreteket, és inkább egy kötetlenebb, piknik szerű kerti partit tartanál, akkor erre a receptre lesz szükséged. A krumplit és rizst zöldségre és kenyérre cserélheted, így akár tányér is nélkül is elfogyaszthatod ezt a fogást.

Elkészítjük a besamelmártást, miután kihűlt, hozzáadjuk a kék penészes sajtot, a medvehagymát és villával jól összetörjük, sózzuk, majd elkeverjük. Fontos, hogy jó kemény masszát készítsünk.
A csirkemell filét felszeleteljük, kiklopfoljuk (vigyázzunk, ne lukadjon át) besózzuk, megtöltjük a jól elkevert és összetört masszával, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük. Megkenjük olívaolajjal, és parázson mindkét oldalát megsütjük.

A recept többi részét itt olvashatod.

Címkék: