Kamado grill, ajándék begyújtóval, hogy 5 percen belül kezdhesse a sütést

A faszenes grillek begyújtása még sosem volt annyira egyszerű, mint a Looftlighter begyújtóval, ami gyakorlatilag 5 perc alatt sütésre alkalmas faszenet generál. A kiváló hőtartású Kamado Chef grill begyújtásával sem lesz ezentúl gondja, mert a vásárláshoz Looftlightert kap ajándékba.


A Kamado Chef tojás alakú kerámia grillje évszaktól függően kiválóan működnek zárt rendszerű felépítésük miatt. Lehet eső vagy fagy, a belső sütési kondíciókat mindez nem befolyásolja, az étel ugyanúgy, egyenletesen sül télen és nyáron is.

Az ízélmény a faszenes technológiának köszönhetően utolérhetetlen, és a belső hőkeringés azt is elősegíti, hogy az étel mindenhol egyformán süljön, így még kezdő grillezőknek is ajánlott. Ha pedig most vesz Kamado grillet, a begyújtással sem lesz többé gondja!

A könnyen mozgatható Kamado Chef a hozzá járó ajándék miatt még kevesebb kihívást tartogat majd. A sütési hőre felhevült faszenet nem könnyű előállítani, de a Looftlighter elektronos gyújtó percek alatt megoldja ezt a korábban fél óráig is eltartó feladatot.

Vegye meg most Kamado Chefjét és élvezze a frissen sült ételek autentikus ízét, télen, nyáron, hóban, szélben!