Tökéletes grill a csípős nyári estékhez

A tűzön sült ételek elkészítésében van valami ősi és misztikus, ami hívogat akár városban laksz, akár vidéken. A füstös aromák, a hangulat és a jól végzett munka öröme édesíti a grillezést, amit most tényleg bárhol csinálhatsz!


Az OFYR asztali grillje tökéletes lehetőséget ad egy baráti vacsora leszervezéséhez, ahol mindenki körbeülheti a grillt és maga készítheti el az ételét. Ezt a közösségi élményt kínálja a vaslapos OFYR Tabl'O, hogy kis helyen is átélhesd a grillezés csodáját! Csípős nyári estéken igazán kellemes és meghitt a grill melegénél megpihenni egy nehéz nap után!

Bármilyen asztalon elfér a grill, hogy akár a városi teraszodon is beizzíthasd. Még a füstölés miatt ideges szomszédoktól sem kell tartanod, mert speciálisan ehhez a grillhez gyártott kókuszbrikett minimális füstöt ad. Épp csak annyit, hogy az élmény és az aroma meglegyen, de semmiképpen ne legyen zavaró.

A kis méretű, könnyen használható brikettek további nagy előnye, hogy tökéletesen égnek és minimális hamut hagynak maguk után, így a takarítással sem lesz nagy gond.

Az OFYR Tabl'O kiváló eszköz arra, hogy különleges élménnyé változtass bármilyen étkezést akár barátokkal, akár szerelmeddel, akár gyerekeiddel szeretnéd elkölteni azt.

Fedezd fel az asztali grillezés izgalmas világát és csald elő magadból a tűzön sütés ősi ösztönét!