Armadillo tojás pellet grillen

Ikonikus grill étel, amihez - a neve ellenére - még véletlenül sincs köze a tojáshoz. Van benne viszont jalapeno paprika, krémsajt, finomra darált hús és bacon!


Az ország első online grill kiállításán és vásárán rengeteg étel készül élőben, a kamerák előtt, különféle grilleken. Az armadillo tojást, ami a tatu összegömbölyödött alakjára hasonlít egy pellet grillen készítette el Billege András, a nap szakácsa. Az mérsékelt hőfokon készülő húsos étel elkészítését az összeállítástól a sütésig követheted a videóban, sőt szinte már a felvágás után kifolyó krémsajt ízét is érezheted a szádba. Izgalmas, összetett és ízekben gazdag étel húsimádóknak.

A sütési praktikák és tanácsok mellett a grillek is főszerepbe kerülnek. Ha még nem ismered a pellet grilleket vagy nem egyértelmű, hogy mi a különbség a pellet és az offset smoker között? Mi a nehézsége az offset smokernek és miért olyan könnyű a pellet grillek utántöltése?

Ha a finom ételek mellett szeretnél a grillezés technikai részében is jobban elmerülni, kövesd a grillnap eseményeit online vagy látogass ki a telephelyre!