Használt játékbabáknak ad új életet egy anyuka – sikere elképesztő lett a világon!

  • írta:
  • 2015.03.04

Eleinte csak hobbinak indult Sonia Singh számára, hogy az eltúlzott arányokkal rendelkező Bratz játékbabáknak gyerekbarátabb külsőt festett. Ma már az egész világon akadnak rajongói.


Eleinte csak hobbinak indult Sonia Singh számára, hogy az eltúlzott arányokkal rendelkező Bratz játékbabáknak gyerekbarátabb külsőt festett. Ma már az egész világon akadnak rajongói.

Sonia Singh egy kétgyemrekes családanya, aki Tanzániában él családjával. Eleinte titkolta hobbiját, mert attól tartott, hogy kinevetik az emberek, ha megtudják, hogy felnőtt létére még mindig szeret babákkal játszani.

Kedvtelésének tárgyai pedig azok a Bratz babák, melyek elnagyolt szemeikről és ajkaikról híresek. Ezeket a babákat alakítja át Sonja olyanra, melyekkel a gyerekek sokkal jobban tudnak azonosulni.

Az alapanyagot használt játékboltokban szerzi be. Ezeket a babákat a gyártó úgy jellemzi, mint „A lányok, akiket igazán érdekel a divat és követik a trendeket”, épp ezért némelyik kifejezetten kihívó sminket és ruhát visel. Első lépésként eltünteti a babák eredeti sminkjét, majd egy sokkal természetesebb, fiatalosabb arcot fest nekik. A babák ruhatárát is lecseréli, ebben édesanyja segít neki, aki a játékok testalkatához köt új darabokat.

Férje biztatására kiposztolt pár látványosan átalakított babát a közösségi oldalakra, ahol azonnal nagy sikert aratott. Nemcsak a fiatalok kedvelik a barátságos megjelenésű babákat, de a szülők is szívesebben vesznek olyan játékokat, melyek egészségesebb, természetesebb megjelenésükkel jó hatással vannak a gyerekeik énképére és értékítéletének fejlődésére.

Imádom javítgatni a másodkézből szerzett babákat és új életet adni nekik. Az a támogatás, melyet az első képek megosztása óta kaptam a világ minden pontjáról, egészen megható.” - nyilatkozta Sonia, aki hobbiját hamarosan összeköti egy honlappal, ahonnan a babákat majd meg lehet rendelni.

Címkék: