Újraindult az amerikai jakuzzi gyártás - nyaralás helyett indulhat az otthoni wellness

Örömhír röppent fel az amerikai masszázsmedence gyártás piacán. A wellness óriása, a HotSpring masszázsmedencék gyártója újraindította kaliforniai gyáregységét. Ma indult a verseny a HotSpring egnépszerűbb sorozatának medencéi megszerzéséért: a Highlife, amelyet a BMW autógyár design csapata varázsolt tökéletessé hamarosan elindul európa felé. A SpaTrend nyílt levélben hívta fel ügyfelei figyelmét arra, hogy hosszú hetek után újra lehetőség van egyedi megrendelésekre. Vezse Roland ügyvezető nyílt levele az alábbiakban olvasható.


Kedves Jakuzzi rajongók!

Az elmúlt időszakban óriási volt az érdeklődés az otthoni wellness termékeink iránt, a kerti bútoroktól a grillsütőkön át, a napernyőkig, és igazán igyekeztünk, hogy minden kérésnek eleget tudjunk tenni.  Minden ügyfelünk szerette volna az elmúlt hónapokban komfortossá tenni a kertben töltött időt, ezért szinte minden masszázsmedencénket értékesítettük. 

Őszintén bevallom, hogy kicsit aggódtam amiatt, hogy a válsághelyzet következtében leállt Amerikában a HotSpring jakuzzik gyártása, ami miatt a Watkins gyár nem fogja tudni kiszolgálni a magyarországi wellness közönség megnövekedett igényeit. Ez rengeteg fejtörést okozott számomra, nem szerettem volna cserbenhagyni az ügyfeleinket, és természetesen a csapatunkat, aki időközben felkészült a jelenlegi felfokozott érdeklődés kezelésére.

Most szerencsére egyszerre két örömhírrel szolgálhatok: Egyrészt újranyitottak és újra látogathatók a SpaTrend bemutatótermei, másrészt Dél-Kaliforniában a Watkinsnál újraindult a HotSpring Highlife sorozatának gyártása, amely két hónapig teljes egészében szünetelt. Így a SpaTrend csapatával a Highlife modellekből azonnal lefoglaltunk egy a jelen körülmények között lehetséges mennyiséget a magyar piac számára, bár csak limitált darabszámban. Holnap reggel megnyitjuk a lehetőségét annak, hogy ebből a gyártás alatt lévő készletből csaknem minden Highlife típusból és szinte minden színben választhassatok.

Szeretném megmutatni nektek az alábbi videóban, mit érdemes tudni az Amerikában kiugró népszerűségnek örvendő HotSpring Highlife sorozatáról, ami bizony az itthoni wellness rajongók szívét is megdobogtatja (Az én szívemet mindenképp).

Nagy szeretettel, teljes körű szakmai támogatásunkkal várunk Ürömön bemutatótermünkben, és segítünk neked a választásban.

Pénteken 9-től 18 óráig, szombaton 10-14 óráig leszünk nyitva.

Ha nem tudsz most személyesen eljönni hozzánk, ide kattintva weboldalunkon is kiválaszthatod a neked tetsző és leginkább hozzád illő HotSpring Highlife modellt.

Végezetül szeretnék kellemes pihenést kívánni minden meglévő és leendő masszázsmedence tulajdonosnak a pünkösdi hétvégére.

Baráti üdvözlettel,

Vezse Roland tulajdonos, ügyvezető

Címkék: