Újra nyitja kapuit az ország talán legnagyobb kültéri wellness kiállítása

Még javában benne vagyunk a nyárban, ami a kikapcsolódásról és a nyaralásról is szól, de hol van az megírva, hogy az ősz beköszöntével nem élvezhetjük ugyanezt? Készítsd fel kertedet, teraszodat arra, hogy évszaktól függetlenül alkalmas legyen a pihenésre! Az augusztus végén induló SpaTernd Expón remek ötleteket és ajánlatokat kaphatsz saját élettered átalakítására!


Az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására évek óta hatalmas sikerrel folyik, pár éve már az ország négy különböző pontján. Még a világjárvány sem tudta útját állni a szervezőknek, akik tavaly az online térbe költöztették az eseményt, és informatívabb volt, mint valaha. (Visszanézheted a rendezvényt a Youtubon.)

Az idén is 10 naposra (08.25-09.05) tervezett rendezvény a kültéri kikapcsolódásról, az ehhez szükséges wellness eszközökről és a terek minőségi berendezéséről szól, nem hagyva ki semmit. Lesznek itt grillen bőven, minden fajtából, árnyékolók, masszázsmedencék, kerti bútorok és kiegészítők, amelyek segítik, hogy egész évben kihasználhasd a külteredet.

A meleg ellen árnyékoló, a hideg ellen teraszmelegítő, az éhes vendégek kedvéért pedig a grillek mellett fűszerek és izgalmas grillkiegészítők!

Jelezd már most érdeklődésedet a szervezőknek, hogy felkészülhessenek fogadásotokra és csak veled foglalkozhassanak. Kérd a személyre szóló ajánlatokat, amelyek révén hatalmas kedvezményekkel szerezheted be álmaid bútorait és wellness eszközeit. Készülj fel már most a hűvösebb napokra, és a SpaTrend minőségi kínálatával otthonodban biztos lehetsz benne, hogy semmilyen korlátozás nem akadályozza majd a maximális kikapcsolódásodat! Alakítsd saját teredet wellness paradicsommá és élvezd előnyeit minden nap!