-
Egy újabb ok a grill húsok pácolása mellett
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.26
A pácok változatos ízekkel ruházzák fel a húsokat és a nedves pác arról is tesz, hogy ne száradjon ki olyan hamar az étel az erős lángoktól. A legújabb kutatások szerint ...
Bővebben
Cimkék: grill, pác, praktikák
Szerző - Peitli Csilla
-
Mézes édesburgonya grillezve
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.25
Az édesburgonya egy különleges és rendkívül jól grillezhető köret alapanyag, ami ezúttal egy kevés édesítéssel készül, hogy még emlékezetesebb legyen. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Tippek a marha fűszerezéséhez
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.24
A steakek ízesítését általában minimálisra szorítják a különféle receptek, és a són, valamint a borson kívül ritkán említenek erősebb ízeket. A steaken túli élethez azonban elkel némi intenzívebb fűszer, amihez ...
Bővebben
Cimkék: grill, praktikák, marhahús
-
Mennyi meleget adnak a teraszmelegítők?
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.24
A vásárlás során gyakran - és jogosan - felmerül a vevőkben, hogy vajon mennyi meleget is ad egy teraszmelegítő? Tényleg meghosszabbítható velük a kint tartózkodás vagy csak látványos dekorelem? Lássuk ...
Bővebben
Cimkék: teraszmelegítő, italkero
-
Marinált grillezett steak sült paradicsommal
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.23
Gyors és látványos fogás, amit elég 10 percig pácolni, így vészhelyzetben is bevethető. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Pihenj ősszel is otthon
- írta: Peitli Csilla
- 2020.09.23
Úgy tűnik a Covid19 velünk marad egy darabig, és az oltás megjelenéséig az óvatosságé lesz a főszerep a védekezésben. Ez pedig azt is jelenti, hogy kevesebb házon kívüli programból válogathatunk. ...
Bővebben
Cimkék: jakuzzi, masszázsmedence, otthoni nyaralás, relaxálás