-
Napi grillreceptünk: Pekán diós zöld bab köret
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.28
A tavaszi megújulás nevében jöjjön egy zöldséges köret, amelyet bármilyen grillezett hús vagy hal mellé bátran feltálalhatsz. A főtt zöldbabos köretet a pekándió és a citromlé teszi izgalmassá. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Grillezett sajtos-tojásos szendvics
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.27
Ha a család unja már a hagyományos sonkaételeket, készítsd el nekik ezt a sajtos-tojásos melegszendvicset, amihez a maradék sonkát is felhasználhatod. A változatosság érzése mellett így nem vész kárba a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Füstölt egész csirke
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.26
A Kamado grillben elkészített egész csirke hosszú ideig sül, de hála a grill tulajdonságainak ezen idő alatt nem kell vele foglalkozni. Ha a faszén utánpótlásról gondoskodsz, akkor más feladatod már ...
Bővebben
Cimkék:
-
Húsvéti tojáskeresés a masszázsmedencében
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.26
A húsvéti hagyományok egyre kisebb szerepet kapnak az életünkben, pedig a tojáskeresés, a locsolkodás és a tavaszi megújulás megünneplése fontos része a kultúránknak. Na és nagyon jó móka. Az idei ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Mézes füstölt sonka
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.25
A húsvéti sonkáról nem akarsz lemondani, de valamilyen érdekes változatot keresel? Akkor a mézes, füstölt sonkát próbáld ki. Előző nap elő kell készülni a másnapi grillezésre, de a pácolás után ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Granny Hill BBQ szósza
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.24
A boltban kapható bbq szószok sokáig eltarthatóak, de ízük össze sem hasonlítható az otthon összeállított verzióval. Most egy gyors és bármikor könnyen összeüthető változatot hoztunk el neked, amely marhahúshoz kiváló ...
Bővebben
Cimkék: