Szerző - Peitli Csilla

  • A pácolás 3 titka

    A különféle pácok, fűszerkeverékek alkalmazásával a grillezett ételek izgalmasabbá és egyedivé tehetőek. A pác alapanyagaitól függően a húsok felülete változatos képet mutat, és egy jó pác még a káros – ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Napi grillreceptünk: Füstölt fasírt

    A grillezéshez nem kellenek különleges alapanyagok vagy soha ki nem próbált egzotikus receptek. A család kedvencei is éppúgy elkészíthetőek grillen, a végeredmény garantáltan eltér majd a sütőben sült változattól: az ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Szauna Napot vezetnek be a finnek

    Csatlakozz te is Finnországhoz az első Szauna Nap ünneplésében, és ennek tiszteletére nevezz be egy 20 perces izzadásra egyedül vagy baráti társasággal. A szaunázást népszerűsítő nap legnagyobb dobása a magánszaunák ...

    Bővebben
    Cimkék: