-
Azonnali vízsokkolás masszázsmedencékhez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.17
A sokkolás az a folyamat, mely során egy nagyobb mennyiségű tisztítószerrel eltávolítunk minden szennyeződést a vízből. Ez csökkenti a későbbi vegyszerhasználat sűrűségét és mennyiségét. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Hús nélkül is érdemes grillezni: Grillezett portobello gomba
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.16
A sok grillezett hús mellett ne felejtsünk meg időnként áldozni a zöldségek oltárán sem. A portobello gomba kiváló alapanyag grillezésre húsos szerkezete, tömör teste és kellemes íze miatt. Bármilyen szenddvicsben ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Krumpli saláta bárányhússal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.15
Bárány, spárga és újkrumpli a főszereplője mai grillreceptünknek a tavasz és a húsvét jegyében. Lepd meg családodat egy gazdag és frissítő menüvel az ünnepen, amiben a zöldségek édessége keveredik a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Hagymaleves
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.14
Amikor hidegre fordulnak az esték, készíts lélekmelegítő levest a grillen. Bugyborékoló sajt és finoman illatozó hagyma adja a grillezett hagymaleves esszenciáját, mely minden generációnál sikert arat majd. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Bruschetta
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.13
Előételnek, uzsonnának és gyerek zsúrra is ideális fogás a bruschetta, mely gyorsan elkészül és a tavasz frissességét nyújtja minden harapásra. Hideg zöldségek találkoznak a forró és ropogós kenyérrel. Mennyben kötetett ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Sertés gombóc zöldhagymával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.12
A keleti konyha egyik legfinomabb gyöngyszeme a töltött gombóc, melynek receptjét elhoztuk nektek. A hosszú előkészítést nagyon rövid sütési idő kompenzálja, így akár egy nagyobb vendgéség esetén előre is bekészíthetőek ...
Bővebben
Cimkék: