-
Napi receptünk: Öntet cézár salátához
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.08
Egy kicsit kiszakadunk a szűken vett grillezés témaköréből, és egy olyan salátaöntetet elkészítését vesszük górcső alá, amely jó kiegészítője bármilyen steaknek. A cézás saláta önmagában is laktató, de grillezett ételek ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Te grilleznél a Nap erejével?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.07
Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy tűz, fűtőanyag és füst nélkül is lehet grillezni, kizárólag a Nap erejére támaszkodva? Bármilyen hihetetlenül is hangzik, a dolog nagyon is működik, csak nem ...
Bővebben
Cimkék:
-
Comberősítés a jakuzziban is
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.07
Ha edzés előtt vagy után szeretnéd lenyújtani a combizmaidat a masszázsmedencében, akkor mutatunk pár gyorsan elvégezhető gyakorlatot az izmok bejáratásához. A feladatok bármikor, bárki számára könnyen elvégezhetőek. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ezekkel az extrákkal dobhatod fel az infra szaunát
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.07
Amikor megszületik az elhatározás egy infra szauna vásárlásról, akkor jöhet a munka nehezebb része: a neked való darab kiválasztása. Ehhez nemcsak az alapadatokkal kell tisztában lenned, de jó ha tudod, ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Grillezett spárga
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.07
Igazi friss, tavaszi köret készülhet a grillezett spárga és a sonka találkozásából. Ropogós, ízes falatok, amelyek előételként és a főfogás mellé, köretként is tálalhatóak. Az elkészítése igen gyors, de az ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Héjában sült, hasselback krumpli
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.06
Kissé időigényes, de csalafinta, látványos és laktató köret készül a hasselback krumpliból. Új krumpliból készül a legjobb változat, ami az előkészítés után mehet is fel rögtön a grillre, ahol már ...
Bővebben
Cimkék: