-
Kéregképzés a steakra pillanatok alatt, a begyújtó kürttel
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.11
A steak készítés elmaradhatatlan lépése a hús külsejének lepirítása vagyis a kéregképzés. Arról vannak viták a grillközösségekben, hogy miért is olyan fontos ez, de a szükségességét senki sem tagadja. A ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
4 dolog, amin spórolhatsz a gyakori szűrőcserével
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.10
A szűrő a masszázsmedence egyik legfontosabb, de relatív hamar pótlásra szoruló alkatrésze. Tisztítása praktikákkal és a külön a szűrőhöz kapható tisztító tablettákkal a szűrő élettartama növelhető, de a komoly igénybevétel ...
Bővebben
Cimkék:
-
Készülj a karácsonyra úgy, mint a finnek – szaunával
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.10
Az északi országban a karácsony a csend, az elvonulás és a pihenés időszaka. Ha úgy érzed, hogy a decemberi hajtás után neked is pontosan erre van szükséged, lesd el a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ízletes és gyors grillezett bárányborda a karácsonyi asztalra
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.09
A klasszikus rántott hal és töltött káposzta helyett (elszántabbaknak azok mellett) az idei karácsonyi főételt készítsd grillen. Mutasd meg a családnak, hogy nagy tudású grilled nem kerti dísz, és a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Szervezze az idei karácsonyi partit a masszázsmedencéhez
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.09
Ha rendhagyó témát keres az idei karácsonyi partihoz, ne keressen tovább! A masszázsmedence tökéletes lehetőséget nyújt egy kötetlen, hangulatos és játékos összejövetelhez. Az ajándék opcionális, de a fürdőruha kötelező! ...
Bővebben
Cimkék: ünnep, karácsony, masszázsmedence, praktikák
-
Különleges körettel készülj az ünnepekre
- írta: Peitli Csilla
- 2015.12.08
Lehet, hogy a karácsony inkább a hagyományok ünnepe, de egy-két újítással ünnepélyesebbé és változatosabbá tehetőek a megszokott fogások. Ezúttal egy olyan alapanyagra hívnánk fel a figyelmed, amit nálunk még kevéssé ...
Bővebben
Cimkék: